Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 11 oktober 2019

ineens weet je het ...

Met deze man zou ik best een beschuitje willen eten. Waarom met hem wel en met al die anderen niet ? Aantrekkkingskracht? Dat is voor iedereen verschillend. Gelukkig maar, anders zouden er maar weinigen hier echt begeerd worden, de rest een muurbloem blijven. Wat is dan de bepalende factor?

Het gevoel krijgen, dit is een man met persoonlijkheid, hij doet me wat ... Ik weet dat het vaag klinkt, maar ik kan het niet anders verwoorden. Zet 10 mannen op een rijtje van wie ik geen achtergrondgegevens heb en de helft valt meteen af. Is dat eerlijk? Nee, dat is het niet, want ik weet niets van die mannen. Werkt het andersom ook zo? Misschien wel, misschien niet. Ik denk dat bij een sollicitatiegesprek voor een baan, een mannelijke werkgever net zo kieskeurig kijkt. Over het algemeen zijn de heren bij het vinden van een "match" minder kritisch dan de dames. Het biologische aspect? Bij een natuurdocumentaire heb ik een paradijsvogel eens een complete dansshow zien opvoeren voor de dame. Zij keek stoicijns toe, keurde hem nuffig af, draaide zich om en verdween.

Een keuzepunt zou ook kunnen zijn, zou ik met hem (ooit) de nacht willen doorbrengen? Het uiterlijk speelt zeker een rol. Het is een indicatie of je hem leuk vindt, maar zegt lang niet alles. Wat geeft dan wel de doorslag? Zijn uitstraling ...

Hij kijkt je niet afwachtend aan bij de ontmoetingsplek, maar komt met kwieke stap op me af, een glimlach op zijn gezicht. Hij heeft een vlotte babbel en toont ook interesse in mij. Ik voel ik me op me gemak bij hem. Dat besef komt soms al na 10 tot 20 minuten en dan weet ik het : ja, hij is leuk en interessant, deze man wil ik beter leren kennen ...

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 971 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl