Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 12 oktober 2019

Over schilderijen, kleur en andere dingen...

Eerder verltelde ik jullie mijn verhaal over mijn bezigheid: schilderen...

(Ik vind persoonlijk het woord 'blog' niet passend, ik lees liever verhalen... Maar dat terzijde)

Op aanraden van Plie heb ik mjn profielfoto's aangepast. Ok, de hoofdfoto blijft natuurlijk - op verzoek van 50+ - mijzelf, herkenbaar en recent. De overige 9 foto's zijn werkjes waar ik veel tijd en energie heb ingestoken. En vooral heel veel plezier aan beleefd heb.

 

Neem nu de klompen: oude afdankertjes van mijn buurman. Helemaal opgeschuurd en dan aan de slag gegaan met 't idee: "Hoe zou Mondriaan klompen beschilderen?" Zij hangen nu kleurrijk te pronken naast de voordeur. Buurman blij, ik ook...

 

Zo heeft elk schilderij een verhaal, een verzoek en daardoor ook waarde. 't Hoofddoel blijft spelen met kleuren en anderen vrolijk en blij makenen.

 

En de "andere dingen" die zijn dan even niet van toepassing!

Fijn weekend iedereen en geniet van de foto's!

Groetjes,

Wim


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Wim_ - 902 keer gelezen

beoordeeld 1.83/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl