Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 6 oktober 2019

Praatpaal

Onze fascinatie voor elkaar was in het begin als een dartel kind. Na de geslaagde revalidatie van onszelf doen we nu een poging om ook de onbevangen vrucht te reanimeren, die zo dwars de puberteit in drensde. We storten een vlakker pad over het oude asfalt met gaten en scheuren, stappen in een beter verende bolide en starten de motor.
  Het duurt niet lang voordat er op het dashboard een nijdig rood lampje gaat branden. Ook al bereid je je nog zo goed voor, er is altijd wel iets waar je nét geen rekening mee hield.

 

De groenstrookflanken zijn een gecultiveerd oerwoud met geniepig verscholen bermbommen. Inmiddels sluipt de vijand sluwer en de triggers zijn geavanceerder gevoelig dan hiervoor, de onderhuidse ravage van een ontploffing is ongekender verwoestend.
  Ik trek mijn pumps uit en laat ze nonchalant aan mijn vingers bungelen. Bommen trekken zich niets aan van om het even welke schoenen.
  Het gras kietelt mijn tenen en hoop kittelt het verlangen. De lokroep van gelukkiger maar eventueel sneller sterven fluistert overtuigender dan het gedreun van een veiliger maar miserabeler leven. Op blote voeten en slechts gewapend met mezelf huppel ik de ondergang tegemoet.

 

Ik stuit op een overwoekerde vangrail. Een ooit felgele ANWB-praatpaal ligt op zijn kant, ontmanteld maar nooit verwijderd. Een gerafelde hoes van niet meer witte, synthetische stof bedekt het spreekgedeelte. Ik ga ook languit liggen, ontbloot het verleden en leg mijn oren tussen zijn schelpen.
  Ik hoor de zee. De zee huilt ruisend met mij mee.

 

 

 

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door TOS - 367 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl