Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 15 november 2019

Kringloop...

Daar sta ik dan te kijken tussen alle, voor sommige mensen, overbodig geworden spullen die al een leven gehad hebben.
Vintage, retro, klassiek modern, kitsch, antiek of gewoon troep?
Kijk rond met verwondering, zoveel spullen! Vraag me bij sommige dingen af ‘hoe kan iemand dit mooi vinden?’ en probeer dan erbij te bedenken wat voor iemand dat dan zou zijn. Moet dan gelijk in mezelf lachen, want waarschijnlijk is het beeld dat ik heb, totaal niet kloppend. Bij andere dingen die ik zie, heb ik geen idee waarvoor het gediend heeft en met welk nut het gekocht is.
Struin rond en heb niet echt een doel, tenminste als ik wat mooie bloempotten zie, waar ik nog wat aan opknappen kan, dan neem ik ze mee of misschien wel een lamp… zonder verwachtingen loop ik door de winkels.
Smaken verschillen echt, dat blijkt ook hier maar weer.

Ze zien er netjes uit, de kringloopwinkels waar ik vandaag door gestruind heb. Allemaal redelijk keurig geordend en schoon.
Niks stoffigs, al kunnen sommige spullen behoorlijk opknappen met een nieuw likje verf of een extra poetsbeurt. Er zijn leuke dingen bij, maar ik ga er nog even over nadenken of ik het echt wil hebben. Opvallend druk was het in alle zaken, er zijn veel mensen die spullen voor een tweede leven zoeken of net als ik ook gewoon wat struinen.

Krijg terwijl ik dit schrijf, een associatie met ‘onze’ dating site…
Heel veel van wat ik in de kringloop zie en voel, gebeurt ook met me, als ik scrol door het aanbod van mannen in mijn doelgroep… en bijna alles wat ik hierboven geschreven heb is voor mij ook van toepassing als ik hier ‘zoek’…

Ben overigens zonder iets gevonden te hebben, naar huis gegaan, maar heb me prima vermaakt met spullen en mensen kijken.
Voor jullie reageren; het opknappen geldt alleen voor spullen van de kringloop 😁

Vat dit blog niet te serieus op, ik schrijf het met een knipoog en een grijns op mijn gezicht.

Lieve groet, Woman17


geplaatst door Woman17 - 546 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!



<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl