Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 2 november 2019

Muziek....

Mijn opstaan begint al met muziek… ook al ben ik voor mijn wekker aan wakker, ik laat hem toch spelen, omdat het een mooi nummer is om mee wakker te worden.
Momenteel is dat ‘Unfinshed sympathy’ van Massive Attack, maar pas dat ook regelmatig aan. Dat aanpassen kan zijn, dat ik met keiharde rock wakker wordt of met een of ander ‘fout’ meezingnummer, het is net wat de volgende dag op het program staat en de mood waar ik in ben.

In de keuken gaat de radio aan en die blijft aan, tot ik naar bed ga… Zelfs als ik niet thuis ben speelt de radio door. Het waarom daarvan, is dezelfde als een lampje aan hebben, als je weg bent. Vooral vind ik het fijn om niet in een stil huis thuis te komen, het voelt minder eenzaam.
In de auto en tijdens het werk op mijn eigen werkplek ook altijd muziek. Mijn smaak gaat alle kanten op en heb verschillende afspeellijsten.

De basis hiervan is gelegd in mijn jeugd. Altijd was er een radio aan en op zondag zat mijn vader in zijn hoekje met bandrecorder, stereotoren met dubbelcassette deck, pick up’s voor zowel 45, 33 als 78 toeren platen. Veel vond ik als puber toen natuurlijk verschrikkelijk! Het grappige is dat als ik ze weer hoor, het goede herinneringen geeft en ik het wel waarderen kan. Kom ik nu bij mijn ouders thuis, dan is daar ook nog steeds muziek aan, in keuken, de kamer en zelfs in de badkamer. Mijn vader is nog steeds bezig met muziek en mijn ouders dansen samen zover dat nog kan in de kamer… de liefde straalt er vanaf… prachtig!

Muziek kan ook bepalen, neem een film, de muziek onder de scenes maken of breken het. Je hoort muziek en het herinnert vaak ergens aan. Het kan je vrolijk, verdrietig, melancholisch, of andere emoties geven….
Muziek, de smeerolie en graadmeter van mijn leven. Songteksten sla ik in no time op, bij de intro weet ik vaak al wat er komt en zing alles mee. Geen dag zonder en als dat wel zo is, dan gaat het echt niet goed met mij.
Gelukkig komt dat amper voor en zing ik vrolijk verder…

Music was my first love and it will be my last…

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Woman17 - 757 keer gelezen

beoordeeld 1.4/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl