Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 2 februari 2019

Afspraak nummer.... uh

 

De trouwe lezers van mijn blog weten dat ik via deze site iemand heb ontmoet waarmee ik regelmatig een uitstapje maak op vriendschappelijke basis. Vandaag stond er gewoon wat sightseeing, shoppen en een etentje op het programma. Omdat zij weet dat ik veel praat en schrijf, vroeg ze of ik ook over vandaag zou schrijven. Een beetje zuchtend omdat ze mijn schrijven wel kan waarderen, maar minder als het over haar gaat, Maar natuurlijk wil ik u een verslag van vandaag ook niet onthouden. Wat kan je nu verwachten als Realist en V. uitgaan? (V staat voor vriendin)

Een uur voordat ik weg moest, sneeuwde het hier ineens behoorlijk fors. Is het niet te slecht om er doorheen te gaan vroeg V. Ik verzekerde haar dat het best meeviel en dat ik natuurlijk zou komen. Volgens de berichten zou het immers ook snel stoppen met sneeuwen. Inderdaad viel het ook reuze mee en kwam ik probleemloos aan in stad Y. Ik belde V. en die was al lopende onderweg. En toen begon het toch te sneeuwen!! Een mini sneeuwstorm. Tien minuten later kwam er een soort sneeuwpop op me af en zei ‘hoi’. Ik zei enthousiast dat het sneeuwen toch een stuk minder was geworden en zat even later ook onder de sneeuw. Uiteraard alleen omdat ik mijn zoenen op de wang kreeg.

Even daarvoor had ik een doosje bonbons voor haar laten inpakken in een speciaalzaak. ‘Gewoon van alles wat’. Maar toen de juffrouw de doos wou sluiten en versieren, herinnerde ik me plotseling dat V. niet van puur chocolade houdt. Met een stalen gezicht vroeg ik of er ook bonbons met puur chocolade inzaten. Daar houdt ze namelijk niet van, legde ik uit. De winkeljuffrouw keek mij niet vriendelijk aan, maar haalde de doos toch weer leeg om de pure bonbons te vervangen door betere. Natuurlijk wou V (onwetend) juist bij die speciaalzaak ook thee met gebak eten. Omdat het al wat later was geworden, wou ze een gebakje delen. Ook dit werd met duidelijk gebrek aan enthousiasme geregeld voor ons. Eigenlijk denk ik niet dat we vandaag erg populair zijn geworden bij deze horecagelegenheid.

Met het toetje is het altijd hetzelfde tegenwoordig. V. wil nooit een toetje en neemt koffie. Maar natuurlijk proeft ze wel altijd mijn toetje. Dus overleg ik tegenwoordig al welk toetje ik zal nemen. V. vond Aziatisch ijs wel exotisch klinken, ik twijfelde maar gaf haar haar zin. Het ijs zag er wat vreemd uit qua kleur en substantie. Nog voordat ik mijn lepel had kunnen oppakken, had V. beide soorten ijs al geproefd. Aan haar gezicht kon ik niets aflezen, maar ze zei heel neutraal dat ze de smaken niet kon herkennen. Dat verbaasde mij niks, toen ik het ijs moest opmaken terwijl zij belangstellend toekeek. Volgens mij was de ene smaak zeewier en de andere rauwe inktvis. Ja, ik vond het ook niet echt lekker, gaf ze serieus toe voordat ze me begon uit te lachen.

Het was weer gezellig, V. Tot de volgende keer.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Realist - 1467 keer gelezen

beoordeeld 3.4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl