Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 4 februari 2019

De man tegen de muur

Hij staat tegen de muur, tussen de deur en de linnenkast. Hij ziet er zwijgzaam en ontoegankelijk uit - wat ik onhebbelijk van hem vind, want hij staat wel in m´n slaapkamer en ik vertrouw hem mijn gedragen jurken toe. Zal ik tofelazine* voor hem laten maken? IJzerenheinigheid: min 45%? Zal ik m´n stoere leren jasje rond zijn smalle schouders hangen? Ik draag het toch niet, het hangt alleen maar in de kast om te voorkomen dat ik een nieuw leren jasje koop.

Eigenlijk wil ik m´n nieuwe printer aansluiten. Of, nog eigenlijker: ik wil het aansluiten achter mij hebben. Ik ben uit de tijd dat een meisje het stempel ´technisch aangelegd´ kreeg als zij tijdens een beroepentest de schroevendraaier direct de goede kant op draaide. Ik bleek zeer technisch aangelegd. Ik had ook een zeer kunstzinnige boom getekend. Maar een draadloze laserprinter aansluiten op een chromebook is vooral de handleiding volgen en vanaf stap één de juiste keuzes maken. Tofelazine optie voor mij: De juiste keuzes maken: plus 50%?
Trouwens, volgens dochterlief staat de man van tegenwoordig echt met zijn rug tegen de muur. Ik protesteerde tegen het gebruik van het mannelijke ´fluitist´ voor een vrouwelijke muzikant. Was het na de verpleger, de politicus en de arts niet logisch om voor musici altijd de vrouwelijke vorm te gebruiken? ¨Nee mam,¨ zei ze geduldig, ¨mannen hebben het al moeilijk genoeg in deze tijd.¨ Mijn dochter heeft geen tofelazine nodig - al weet ze ook zeker dat ik zelf prima in staat ben om die printer aan te sluiten. En die man van tegenwoordig? Tsja. Ik ben geneigd hem het voordeel van de twijfel te geven. Wat ook eigenbelang is: het leven schijnt spectaculair aan kwaliteit te winnen als een mens meer twijfels toelaat en minder oordeelt. Zeg nou zelf, is het zo gezellig voor het mannelijk geslacht in de slangenkuil die de romantische liefde vandaag de dag is? De man wil zijn overvloedige hoeveelheid zaad nu eenmaal over zoveel mogelijk vrouwen verdelen - en de vrouw moet nu eenmaal kritisch zijn wat betreft de vader van haar beperkte aantal kinderen. Simpel gezegd: De man jaagt en de vrouw bepaalt wie er op haar jagen mag. Hoe moeilijk kan dat zijn, nu er geen gezond nageslacht meer op het spel staat? Hm, ik wil nog steeds graag dat zijn lichaamsgeur aangenaam is. Dat ik hem seksueel aantrekkelijk vind. Dat hij mij seksueel aantrekkelijk vindt. Alleen sympathiek is niet genoeg, maar alleen seksueel aantrekkelijk ook niet. Ach, ik zou zo graag weer eens meemaken dat sympathiek én seksueel aantrekkelijk samengaan in één man. Misschien heb ik ook hier tofelazine nodig: Vermogen tot verliefd worden: plus 90%.

* Tofelazine: ´gepersonaliseerd gedragsaanpassend middel´, uit de verhalenbundel ´Gifjes´ van Daan Windhorst.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door RodeJas - 1293 keer gelezen

beoordeeld 3.92/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl