Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 5 maart 2019

Buiten de lijntjes kleuren

Buiten de lijntjes kleuren.


Ik kleur graag buiten de lijntjes staat in mijn profiel.
Voor mij is buiten de lijntjes kleuren je niet houden aan de conventionele regeltjes.
Zoals: bij de ander willen zijn midden in de nacht, in je auto stappen en er naartoe rijden
Je koffer pakken met allerlei kleding en in het 1e beste vliegtuig stappen waar je een ticket voor kunt kopen
Samen onder de douche staan, zin krijgen en druipnat het bed instappen
De hele dag in bed blijven
Om 21:00 uur eten
Om 16:00 bedenken dat je een weekendje weg wil, koffer inpakken en om 16:30 in de auto zitten


Ik vraag me weleens af waarom ik zo graag buiten de lijntjes kleur. Misschien door mijn opvoeding? Misschien omdat ik de eerste huwelijksjaren wel erg binnen de lijntjes moest kleuren? Misschien omdat ik af en toe recalcitrant ben? Dat ik soms gewoon eens gek wil doen? Ik het leven anders te saai vind?
Ik leef graag volgens het principe: niets moet alles mag/kan. Dat is niet voor iedereen weggelegd, daar ben ik me van bewust. Gelukkig ben ik financieel en geestelijk wel in de positie om volgens dit principe te leven en ik prijs me daar heel gelukkig mee. Als ik soms een beetje down ben (wat niet vaak voorkomt) hoef ik alleen maar aan dit principe te denken en het leven ziet er ineens helemaal anders uit en ga ik weer kleuren…….buiten de lijntjes.
Wat is voor jullie ‘’buiten de lijntjes kleuren’’?


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door anita55 - 676 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl