Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 13 maart 2019

hoe hoog leg jij de lat

Met hoge verwachtingen en goede moed ben ik destijds lid geworden van 50Plus, voor het eerst op een datingsite. 50plus is een betrouwbare datingsite. Als gratis lid heb je veel mogelijkheden in vergelijking met andere datingsites en voor de betalende leden zijn de tarieven redelijk. De redactie houdt het reilen en zeilen van de site in de gaten en als er iets mis gaat, schromen zij niet om te waarschuwen dat je een bericht hebt gehad van een onbetrouwbaar lid. Ze mailen je, dat je daar niet op in moet gaan en hebben die persoon al uit het ledenbestand verwijderd. In de loop der tijd leer je de profielen steeds beter te lezen en te doorgronden. In een telefoongesprek of ontmoeting kan je de dan nog aanwezige twijfels samen bespreken.

Het moeilijkst te doorzien zijn degenen, die hun benen bij een ander onder de tafel willen steken. Mannen die niet willen / kunnen koken en jou als eetadres zien, of alleen in "jouw huis" samen willen vertoeven, omdat hun eigen huis niet op orde is. Vrouwen hebben soms ook twijfelachtige bedoelingen. Een veel gehoorde klacht van de heren : "ze liet zich wel op mijn kosten mee uit eten nemen, terwijl ze eigenlijk niks in mij zag". Sommigen (m/vr) hebben gewoon te weinig kennissen en zien een date-afspraak als een welkom dagje uit. Zij spreken ook met je af, als ze van tevoren al weten dat er geen klik is en er weinig overeenkomsten zijn. Dat is natuurlijk niet verboden en er is ook niks mis mee, maar niet zo eerlijk naar je date, als die er wel veel van verwacht. En dan heb je nog diegenen die een uitlaatklep zoeken voor problemen, gezondheidsklachten of seksbehoeften. Dat ontdek je in de regel zelf vrij snel bij de 1e date.

Het komt ook voor dat er (te) weinig geschikte mannen of vrouwen van jouw leeftijdscategorie in je eigen omgeving wonen. Vooral bij een latrelatie is dat een heikel punt. Niet iedereen wil elke keer uren gaan reizen, als er geen samenwonen in het verschiet ligt. Ze wijzen dateverzoeken die van ver komen, dan ook standaard af. Het belangrijkste bij daten is toch, dat je jezelf openstelt voor de ander. Na enige teleurstellingen, zakt de bereidheid daartoe soms drastisch in. Dan is het soms verstandig om even een pauze in te lassen met zelf actief te zoeken en je gewoon door de ander te laten vinden. De man of vrouw die een serieuze partner zoekt, is echt wel bezig om voldoende raakpunten tussen jullie te vinden, doordat hij of zij de zoekfunctie heeft gebruikt en bereid is ervoor te gaan. Dan komt de liefde onverwachts zomaar op je pad en is dubbel zo welkom.

>
>
>
>
>
>

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 515 keer gelezen

beoordeeld 2.17/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl