Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 12 april 2019

Condooms

Voor het eerst in mijn leven koop ik condooms. Bij de Lidl. Het is druk bij de kassa. Ik stapel mijn boodschappen op de band, het pakje condooms bovenop.
Tijdens het wachten komen er herinneringen naar boven aan mijn eerste datingperiode tussen mijn 40e en 47e jaar. Toen nog met advertenties en brieven schrijven en lang in spanning verkeren of je op jouw brief wel een reactie zou krijgen.Wat vernederend vond ik de brief met afwijzing van wat een interessante en leuke man had geleken. De laatste zin luidde: je begrijpt toch wel dat ik een jongere vrouw zoek en niet iemand van mijn eigen leeftijd? Het klonk als een verwijt.
Zelf zette ik ook eens een advertentie en raakte bij mij thuis in gevecht met een man die meteen sex wilde, terwijl mijn kind boven in bed lag. Na twee jaar belde hij weer op. Berouwvol. Hij was veranderd, kreeg hij een tweede kans? Ik geloofde hem, maar het antwoord was nee.
Ik schrik op uit mijn gedachten. De jongen achter mij heeft zijn boodschappen te hard tegen de mijne aangeschoven. Het pakje condooms, dat bovenop lag, rolt op de grond. Een meisje raapt het op en houdt het omhoog.
‘Van wie is dit?”
Mijn gezicht begint te gloeien. De man achter de kassa vraagt:
“Zeker van jou?” aan de jongen achter mij.
Ik haal diep adem, doe mijn best een stalen gezicht op te zetten, al weet ik dat ik rood zie en zeg luid en duidelijk: “ze zijn van mij.”
Even is het stil. Met verbazing word ik bekeken. Het afrekenen lijkt eindeloos te duren.
Moedig bij de Lidl, wie had dat gedacht?


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Clarissa - 706 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl