Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 13 april 2019

De glimlach

Tjonge, tjonge, wat is dat toch koud buiten… maar een stralend blauwe lucht en de zon probeert haar best, om voor wat warmte te zorgen. Terug naar mijn warm bedje?...

Ja, neem dan een kop koffie mee voor je lief. Hij slaapt nog, terwijl… ik ken hem een weet dat de geur van koffie al zijn neus had bereikt. Rustig kruip ik onder mijn deken en naarder hem zachtjes om lepeltje tegen hem aan te komen liggen. Toen mijn hand van achteren zijn borst bereikt, schrikt hij hoog met een swingende draai naar mij naartoe en roept “Goh, koude handen!” Ik hoor en zie de lach in zijn ogen en de flitsen van lach en amusement vliegen tussen ons hen en weer. Lachen! Gelukkig lachen, vrij, vertrouwt en vertrouwend.

Ik word wakker uit mijn dag droom, terwijl de koffie over mijn bed morst. Shit, shit…nu toch bed verschonen…

…maar de glimlach blijft!
Fijne dag


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Elli - 1118 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl