Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 18 april 2019

de reservebank

Ik ben al geruime tijd aan het daten op 50plus en het valt me op, dat de animo om op korte termijn iets af te spreken niet zo groot is. Okay, het kan zijn dat iemand een drukke agenda heeft, maar spreek dan wel binnen een week een datum en tijd met elkaar af, of bel even met elkaar, dan weet je iets meer en heb je ook alvast een indruk van elkaar.

Dat vage gedoe van, ik heb pas volgende maand tijd, geloof ik nooit. Ze zijn al aan het daten met iemand en willen jou als reserve, voor als het niks wordt. Of, ze zien jou niet als 1e keus en bewaren je voor als er even geen afspraken zijn om toch een date achter de hand te hebben, denk ik soms. Ik kan daar niet zo goed tegen. Graag of niet, denk ik dan, maar hou niet iemand weken lang aan het lijntje. Het getuigt niet van respect en de animo om iemand alsnog dan pas te ontmoeten, verdwijnt als sneeuw in de zon, mijn interesse is in die tussentijd verdwenen. Ben ik teveel eisend, te ongeduldig of ervaren jullie hetzelfde gevoel ?

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1066 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl