Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 8 april 2019

Een flinke wandeling

Een ander zou zeggen: “Maar 10 km? mijn dagelijks pensum, doe ik maar 1 uur over!” Maar ja, ik niet! Helemaal niet in gezelschap van mijn honden, die aan elke paal en struik hun markering achter moeten laten, tenminste Pepper een van de tweeën, die van elk plasje voor een bad gebruik moeten maken, waarbij het weer niet echt een rol speelt… maar gisteren zeker zelf voor mijn Blue, die dan tot zijn buik en met zijn neus tot de ogen in het water verdwijnt, om afkoeling te zoeken. En als ik dan ook nog mijn camera meeneem wordt het al snel een uitgebreid stop en go. Slecht voor mijn rug trouwens.

Met andere woorden, ik heb over de 10 km wel 3 uur gedaan, en mijn gedachten gingen voor een moment naar de Vierdaagse in Nijmegen, die ik in mijn leven zeker niet meer zou kunnen en “willen?” lopen … maar was dat gisteren een feest!
Wat gaat da niet alles in hoofd om, op zo’n wandeling! Waar is die hand, die ik af en toe kan pakken of die de mijne af en toe pakt? Waar het genoot van de geweldige stilte die op zo’n wandeling tussen twee vertrouwde mensen kan zijn even onderbroken van een gemeenschappelijke lach over het onhandig verzeild raken in de riemen van de honden. Het vallen in de armen van de ander door het struikelen op een slechte weg, waaruit een knuffel en een kus ontstaat, die een warmte overbrengend die de warme dag koel laat verschijnen. Twee vlinders steken speels mijn weg over en ik voel de kus van de zon, die me al de wandeling door had begeleid. Genoot van het moment!
Weer thuis waren de honden gelukkig weer enigszins droog geworden, had ik rond de 70 foto’s op mijn kaart, enorme rugpijn…maar ook en vooral mijn hart vol kusjes van de zon en van het leven!


geplaatst door Elli - 463 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl