Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 18 april 2019

Het sprookje

Het sprookje

Er was eens een man die van drie vrouwen evenveel hield en het gevoel was wederkerig. Toch voelden de drie vrouwen zich niet prettig met die situatie. Mannen moeten kiezen en gelukkig zijn met meer vrouwen is voor hen tenslotte ook niet weggelegd. De man zuchtte diep en beloofde de vrouwen dat hij goed zou nadenken over zijn keuze. Omdat hij ook nog rijk was, gaf hij alle 3 vrouwen €100.000 ter vrije besteding.

De eerste vrouw sloeg aan het beleggen en verdubbelde het bedrag al gauw. Dat deed ze om de man te laten zien hoe goed zij met geld kom omgaan en hoe slim ze was.

De tweede vrouw kocht voor de totale som, kleding, juwelen en parfum. Op die manier kon ze hem nog meer behagen dan ze nu al deed

De derde vrouw zette het geld op een spaarrekening op beider naam, hiermee liet ze zien dat ze betrouwbaar was met geld en hem ook 100% vertrouwde.

En nu moest de man een keuze maken en zoals iedere vrouw hier nu al vermoedt was dat voor hem niet moeilijk.... hij koos gewoon de vrouw met de grootste borsten.

De grap mag dan misschien wat grof zijn, maar het is een beetje de basis voor een aantal klachten die door vrouwen worden geuit als het over de reacties van mannen gaat op hun profiel. De mannen kijken blijkbaar alleen naar de plaatjes en vergeten om te lezen wat er staat en zo krijgen vrouwen ongewenste reacties. Zo kan het zelfs gebeuren dat een man met twee versleten knieën de vergissing maakt om een vrouw te benaderen die zelf het geluk heeft om zo gezond te zijn dat ze veel kan wandelen en fietsen.
Het berichtje over de laatste kwestie heeft me geraakt, maar ik schrijf dit verhaal niet om daarmee de schrijfster aan te vallen. Natuurlijk had de man in kwestie ook beter moeten weten, niet omdat hij niet goed genoeg was voor de andere partij maar omdat de combinatie onlogisch was en weinig kans op succes bood. Is de man in kwestie gewoon dom geweest en valt hem dat te verwijten of heeft hij ook even gedroomd van een relatie die onwaarschijnlijk leek maar niet compleet onmogelijk. Hoewel die kans misschien klein is, wil ik die man hier oproepen om contact op te nemen. Dan zal ik indien hij dat wil ook zijn kant van het verhaal laten horen.

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Realist - 1558 keer gelezen

beoordeeld 3.45/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl