Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 8 april 2019

Lekker in je blootje?

Het was vandaag, maandag 8 apri,l net als de voorgaande dag verrukkelijk weer. Temperaturen rond de 20 graden, heerlijk genieten van het zonnetje. Gisteren had een goede kennis mij uitgenodigd om de nieuwe tentoonstelling van zijn schilderwerken in een gemeentehuis te komen bezichtigen. Er hangen al twee acryl schilderijen van hem bij mij aan de wand, die ik van hem kreeg bij enkele bijzondere gelegenheden, dus ik stapte vanzelfsprekend op mijn stalen ros.

Na het bekijken van zijn fraaie werken kreeg ik op de rit terug naar huis zin in een flesje wijn en wat lekkers bij de koffie. Onderweg dook ik even een supermarkt in en al snel stond ik bij de kassa om af te rekenen. Het is een supermarkt, waar je aan twee kanten in kunt gaan, het pad achter de kassa’s vormt als het ware een verbinding tussen twee straten, die door de winkel gescheiden zijn. Logisch dat ook niet – klanten de winkel aan de ene kant in gaan en meteen aan de andere kant verlaten. In een flits zag ik een jonge knaap deze route nemen (tenminste, dat dacht ik).

Maar nee, “meneer” was toch gewoon via de poortjes de supermarkt ingedoken en stond met een paar blikjes bier bij een andere kassa om af te rekenen. Tot zover klopt het plaatje, maarrr: Deze adonis was alleen gekleed in een korte broek, zijn torso was onbedekt, afgezien van enkele tattoos. De kassière maakte hier een opmerking over, vond het niet gepast dat hij zo de winkel in en uit ging. Omdat zijn entree achter haar rug plaats vond had ze hem niet eerder opgemerkt. Nadat hij afgerekend had spoedde hij zich naar buiten, de kassière vroeg hem nog naar zijn ID maar helaas, te laat.. Best mogelijk dat hij pas 17 was!

Andere klanten waaronder ik waren het grondig eens met de opmerkingen van de kassière. Je gaat toch ook niet in je pyjama of op pantoffels boodschappen doen? In een winkel bij een nudistencamping is daar niets mis mee, dan is dit ethisch geen probleem. Misschien hadden sommige dames van de site als ze dit hadden meegemaakt hooguit wat besmuikt gegrinnikt. Gek is, dat ik ook als het heel warm is nooit op straat dames “Oben Ohne” heb zien lopen.

Ik ga niet nadrukkelijk een link leggen met foto’s bij profielen op de site. Als daar iets mis mee zou zijn is dat een zaak van de redactie. Persoonlijk vind ik dat overal bloot ethisch en esthetisch verantwoord hoort te zijn. Alleen, wie bepaalt dat? Zie mij dan alsjeblieft niet als de moraalridder…


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Aktivo1 - 794 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl