Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 9 april 2019

rubriek kennismaking

Ik wist niet wat ik zag in de zaterdagkrant van enige tijd geleden, een ouderwetse contactadvertentie. Dit moet haast wel van een ouder persoon zijn, iemand die wellicht niet vaardig is op internet, dacht ik. Ik pakte mijn leesbril, want de letters waren klein en de advertentie erg compact.

Kennismaking : nette oudere gezonde heer, zeer jonge uitstraling, zoekt nette forse vrouw, huisgenote als gezelschapsdame, voor eventuele verzorging plm. 65 jaar. Modern van opvatting, eerlijke bedoeling. U hebt eigen slaapkamer, woont in mooie bungalow, zeer mooie omgeving... Goede verzorging, br.o.nr...

Een spontane lachkriebel kwam omhoog. Niks mooie, verre reizen of samen overwinteren in Spanje, laat staan ook nog genoeg vrije tijd over hebben voor familie en vrienden. Een ding kon je niet ontkennen, deze advertentie was overduidelijk, je bent er voor het huis en voor hem, punt. Ik begreep ook waarom dit een krantenbericht was. Niet te vergelijken met de profielen zoals wij op 50Plus hebben. Dit was een soort vacature, waarop je kon solliciteren.

Mijn geest begon fantasierijke voorstellingen te maken. Ik zag vier verschillende scenario's voor me. Als je in een bedomp flatje woont en aan je familie heb je niks, want die woont ver weg, is dit dan een oplossing? Of, als je te weinig geld hebt, elke maand de eindjes aan elkaar moet knopen, is dit dan een uitweg?  Of, als je er moeite mee hebt om alle dagen alleen thuis te zijn, heb je nu wel steeds een man om je heen. Okay, je moet hem wel verzorgen, maar dat doe je in een huwelijk ook, Waarom niet eens uitproberen?. Nog een mogelijkheid, je wilt alles en iedereen achter je laten en krijgt nu de kans om ergens anders een nieuwe start te maken. Het heeft wel een ruime aanlooptijd nodig, voordat de definitieve overstap echt gemaakt wordt. Geldt voor beide partijen, natuurlijk.

Deze 4 dames zag ik in gedachten allemaal bij hem thuis langskomen, hopend op zijn goedkeuring en een heel nieuw leven op een mooie locatie...

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 616 keer gelezen

beoordeeld 2.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl