Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 16 april 2019

Wat is het gekste of avontuurlijkste wat je ooit hebt gedaan?

Ik was via het interview gevraagd, wat het gekste of avontuurlijkste belevenis in mijn leven was geweest.

Ook vind ik niets aan de vooraf en van anderen geformuleerde vragen tot z.g. interview. Toch zette mij deze vraag aan het denken, aan het nadenken, aan het ronddwalen in mijn verleden. Wat een reuze rommelkast mijn verleden toch is. En wat was dan gek en/of avontuurlijk, volgens mij toch ook afhankelijk van het oog van de kijker. Maar ja, in dit geval was het maar mijn zicht. Dan ma kijken in de rommelkast.

Er waren veel verschillende laadjes, sommigen zwaar en groot, sommigen klein en licht. Die la met het verdriet; die met de lach; die met mijn jeugd; die met mijn kindheid; die met mijn reizen; die met mijn werk; die met mijn relaties e.z.v.

In nagenoeg alle laden liet zich dan ook wat geks of avontuurlijks of wel tenminste spannends vinden.
Wat nu was het gekste of avontuurlijkst? Was het als lid van de Nationale Team van de Rennrodelers met rond de 100 km per uur in een ijskanaal de berg af te gaan? Was het mijn reis door de Sahara in een zelf uitgebouwde Mercedes Benz bestelbus? Zijn het mijn optredens voor honderden van mensen tijdens mijn tijd als zangeres en actrice geweest? Was het die vrijpartij met mijn partner toen, nachts en in de winter op een met sneeuw bedekt veld. Die dan eindigde met het inzien dat het een idiote idee was geweest en een heerlijke lach? Dit denk ik, was vooral gek te noemen.

Mijn antwoord tot de gestelde vraag was: Avontuurlijk was om de liefde hier naar de Nederland te komen. Waarbij ik met nadruk wil zeggen, dat het avontuurlijk was, niet gek. Nooit heb ik er spijt van gehad hier naartoe te zijn gekomen. En ik zal het ook niet gek willen noemen, omdat uit mijn zicht gek, gekkigheid een negatieve klank heeft.

Een ander antwoord zal ook nog “mij aan te hebben gemeld bij 50+” geweest kunnen zijn!

Lieve groeten


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Elli - 878 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl