Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 17 april 2019

Wat je schrijft bevalt me en wekt gevoelens, maar…

Omdat ik in mijn profiel heb aangegeven gevoelig te zijn, was ik niet lang geleden “uitgedaagd” te vertellen wat ik gevoelsmatig tot een man met een beknopt profiel zou kunnen zeggen?

Hm, wat moest ik nu hiermee? Ik heb een hekel aan toetsen en uitdagingen. Van die manier “communicatie” en de gevolgen ervan had ik al veel in mijn leven. Ik ben geen orakel. Ook van spiritualiteit zit er niet echt veel in me…terwijl ik zelf een tijd ervan ben uitgegaan, dat ik er wat van weg had…Maar nee, het is gewoon mijn gevoeligheid, die me ontzettend veel dingen laat zien en horen, lichaamstaal laat lezen. De kleine oogopslag, die me zegt dat er iets opmerkelijks voor mijn “tegenover” was gedaan of gezegd.

Het is ook het kunnen lezen, wat en hoe iemand iets schrijft. En da ligt mijn crux, mijn verwarring, mijn onzekerheid met name op een datingsite op die in eerste instantie veel wordt geschreven en op afstand wordt gepraat… Tja en nee, Tinder is ook geen optie voor me…

Nederlands is niet mijn moedertaal en ik denk de woorden wel te kunnen begrijpen, maar toch lijkt soms iedereen anders het anders te lezen… Niet goed kunnen lezen, wat tussen de rijtjes staat, waar de humor en waar de uitdrukking in zit. Dat is wel frustrerend voor me.

De conclusie voor mezelf is dus, ik moet iemand ook gezien hebben om te weten... Natuurlijk zal je zeggen, dat gaat toch met iedereen zo…

Uit mijn ervaring blijkbaar niet. Of hoe is het mogelijk, dat er mensen zijn, die blijkbaar helemaal geen date (met mij) willen. De kat uit de boom kijkend, maanden voor en terugmailen, appen en of bellen. Is het onzekerheid? Of gemak? Is het angst voor teleurstelling of angst ervoor teleurgesteld te worden? Angst gevoelens op te wekken, die niet beantwoord kunnen worden, niet wederkerig zijn? Oh zeker, het uitwisselen van mailtjes en app en…kan gezellig en erg vermakend zijn, maar zelf een mens, die ik “maar” als een vriend wil zien en zie, wil ik wel af en toe gaan zien. Sowieso als er via genoemde media’s intimiteiten waren uitgewisseld. En zomede zijn we weer bij mezelf en mijn voorstellen aangekomen. Hoezo heb ik dat dan toegelaten? Ja, mee gedaan? Omdat me de woorden hebben gestreeld, woorden mijn verlangen wakkerden, groter lieten worden? Gevoelens in me lieten opkomen? Ja, allemaal ja!

 

Oh ja, wat je schrijft bevalt me en wekt gevoelens, maar…

Ik wil je graag zien,
Ik wil je graag aankijken.

Ik wil je graag horen,
Ik wil je graag aanhoren.

Ik wil je graag reuken,
Ik wil graag je geur opnemen.

Ik wil je graag raken,
Ik wil je graag aanraken.

Ik wil je graag voelen,
Ik wil je graag aanvoelen.

Ik wil je graag voelen met al mijn zinnen,
Pas dan kan ik je zeggen of er ook liefde is!


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Elli - 885 keer gelezen

beoordeeld 2.2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl