Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 20 mei 2019

Afscheid

Nu stond ik de afgelopen week voor het feit dat ik afscheid moest nemen van een familielid. Had te horen gekregen dat hij kanker had. Uitgezaaid, niet meer behandelbaar. Dus mijn moed bij elkaar geraapt en op visite gegaan. Want ja..geen ervaring met dat soort afscheid. Denk dan van te voren wat ga je nu zeggen he tegen iemand die te horen heeft gekregen..U heeft nog maar te leven tot ongeveer half mei.

Dus een mooie bos bloemen gehaald in de kleur oranje..toch weer wat fleurige. Aangekomen ontstond er tegen mijn verwachting in een best wel heel ontspannen gesprek. We konden nog samen vreselijk lachen om de dingen die ieder van ons had meegemaakt. Tussendoor ook serieuze zaken besproken en op de vraag van..wie zorgt er nu voor onze hond als de dag van de crematie daar is?

Nou, aan mij dan de taak om dat probleem meteen op te lossen en zag dat er een zucht van verlichting kwam. Weet je..soms kun je bijdragen aan het verdriet van een ander door nog iets te kunnen betekenen voor elkaar. Na zeker 3 uur later was het tijd voor het afscheid. Niets zwaarmoedigs. Ging met een fijn gevoel naar huis. Voor zover mogelijk dan. En dacht onderweg..weetje eens he , weer een ontmoeting. Dus tot ziens..Een lach en een traan.

Toch blijft het afscheid zwaar.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Nature - 1044 keer gelezen

beoordeeld 2.83/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl