Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 17 mei 2019

in the shallow (ondiepe)

Ik heb de prachtige film : A star is born, met lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrollen gezien. Samen zingen zij om beurten op een poppodium voor een grote menigte over de oppervlakkigheid ( shallowness) in het leven met het lied "in the shallow". De song is een grote hit geworden na het uitkomen van de film. Het was alweer enige tijd geleden dat ik deze film in de bioscoop heb gezien en eigenlijk was ik de film alweer vergeten. Toen ik gisteren in de auto reed, ik was alleen, en dit lied opnieuw hoorde, werd ik er helemaal ontroerd van, De tekst kwam behoorlijk binnen, raakte me diep. Waarom wist ik niet.

Thuisgekomen viel opeens het muntje. Het lied vertolkte voor mij, het missen van een diepe verbondenheid met een man, een partner op alle gebied, dat was het. Die sterke connectie, die dieper gaat dan wat ik hier, in de best lange tijd dat ik nu lid ben van 50Plus, zoal ben tegengekomen. Dat kost tijd, veel tijd, weet ik ook wel. Maar dat was niet wat me zo raakte. Wat ik opeens besefte was de oppervlakkigheid van en in het daten, het vruchtenloos zoeken naar een beetje kloppend profiel, een man die uit de shallow (ondiepte) komt.

De interesse-berichten die ik ontvang? Bij het doorlezen van het profiel van de man die me benaderd heeft, krijg ik soms al het gevoel dat bijna niks matcht, Nog vaker, dat hij mijn profiel zelf amper gelezen heeft, want dan had hij gezien en geweten dat dit absoluut geen match kon zijn. Ik heb dan ook weinig dates. Ik heb namelijk geen zin om veel tijd en energie te steken in probeersels. Ik merk, nu ik er minder voor open sta, bijna geen moeite doe, de ander ook weinig respons geeft. Is het nou zo dat veel heren het enthousiasme van de dame afwachten? Of zouden zij ook een dip hebben gekregen na enige tijd?

Hoe ik het ook bekijk, de kwaliteit van een zorgvuldig opgesteld profiel, de uitstraling die zijn foto heeft en bij een date de man zelf vervolgens op mij heeft, is voor mij bepalend. Niet alleen met het verstand oordelen, maar zeker ook of het goed voelt. Niet de rijkdom van de man, maar zijn humor, zijn interesses.

Op een dag zal ik denken : ja, op deze man heb ik gewacht... en hij denkt hopelijk hetzelfde over mij....

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1117 keer gelezen

beoordeeld 3.33/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl