Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 14 mei 2019

je profiel even updaten?

Ik had kort geleden zelf een recente profielfoto via de spiegel gemaakt en meteen geplaatst en voila de kijkcijfers stegen enorm. Verder gebeurde er weinig, ik kreeg niet meer interesse-berichtjes als voor die tijd. Okay, dan ook maar de tekstrubrieken even doorlopen. Zo af en toe is dat best nuttig. Voortschrijdend inzicht laat je nog weleens anders over daten gaan denken en dan is het goed iets weg te halen, toe te voegen, te veranderen of de zoekleeftijden aan te passen.

Hiermee vertel ik niets nieuws, maar het wordt vaak vergeten en het is soms best nodig, al was het maar om te checken of de profieltekst nog klopt, er misschien nog ergens een taalfout staat. Een onderwerp kan te uitgebreid zijn en best een beetje ingedikt worden of er staat bijna hetzelfde verhaal in een van de andere tekstvelden.

Bij de nieuwste profielen staat (vaak) geen woonplaatsvermelding meer. Vanwege de privacy? Maar als je nou gewoon je regio vermeldt, bijv. het Gooi, of een grote plaats die dicht bij je in de buurt ligt, is het voor degene die belangstelling voor je heeft, makkelijker in te schatten waar je ongeveer woont. Het is nu eenmaal een feit dat het best uitmaakt of je in Maastricht woont of ergens in Noord-Limburg. Het kan ook een voordeel zijn als je vermeldt dat je in een mooie omgeving woont, waar veel natuur is, of op korte afstand van een stad met een treinstation, waar veel te doen en te zien is en waar je dan met elkaar iets zou kunnen afspreken. Noem het op, het kan net dat extra zetje zijn, dat hij/zij die afspraak dan ook daadwerkelijk met je gaat maken.

Nu hoor ik ook weleens geluiden dat voor "de ware" of "de mooiste" afstand niet telt, maar zie eerst maar eens die 1e ontmoeting te krijgen. Dan kan iedere verbetering in het profiel helpen om de mooiste of de ware ook echt te mogen worden. Want eerlijk is eerlijk, wie valt er nou voor een onduidelijke of stokoude profielfoto, een saaie profieltekst of bijna geen tekst?

Krijg je dat zelf niet goed voor elkaar? Schroom dan niet om de hulp in te roepen van een vertrouwd persoon in je omgeving die een leuke profielfoto van je kan maken en/of plaatsen. Laat iemand je tekstrubrieken nalopen, zodat je evt. wat kan aanpassen. Het kan zoveel verschil maken...

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 881 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl