Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 21 mei 2019

Leven!!

Hoe meer blogs ik lees hoe meer ik het gevoel krijg dat ik hier niet thuis hoor, of misschien wel het gevoel dat ik hier niet wil zijn. Mijn optimistische kijk op het leven, maar vooral ook mijn manier van leven, in alles kan niet moet, ligt aardig onder vuur. Ik merk dat ik steeds meer terug moet pakken naar mijn spreuk: your mind is an powerful thing, when you fill it with positive thoughts your life will start to change.
Ik word een beetje triest van die blogs en juist nu ik zo gezellig aan het appen ben weer. Nee Aagje, met wie ga ik niet verklappen maar ik vind het wel leuk. Beetje ontdekken wie aan die andere kant zit, hoe hij denkt wat hij wil, hoe verschillend mensen kunnen zijn, heerlijk….. ontdekken of er voldoende raakvlakken zijn om er mee door te gaan of hoe langer meer twijfels tot het uitblust. Het kan allemaal maar voorlopig geniet ik er enorm van. Ook al is mijn hengel nog steeds in de schuur….ik blijk hem niet nodig te hebben….maar misschien is mijn kijk op het leven gewoon wel te zonnig en ben ik een te grote optimist en heb ik niets met volle rugzakken of niet verwerkte gevoelens. Mensen moeten niet daten als ze hun verdriet niet verwerkt hebben maar juist verwerken en er dan weer vol voor gaan. LEVEN !!


geplaatst door anita55 - 1072 keer gelezen

beoordeeld 1.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl