Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 23 mei 2019

simsalabim en foetsie

Deze blog is een vervolg op # doesnormaal en gaat wederom over things to share.

We hebben een tovenaar op T2S. Echt waar? Ja, maar je moet wel goed opletten, want hij komt maar 1 of 2 x p.dag te voorschijn. Meestal pas 's avonds. Hij plaatst snel een pikante stelling op T2S, een seksuele opmerking, of een of andere prikkelende one-liner, alles om de boel even op te schudden.

Daarna gaat de discussie meteen los. Is niet alleen zijn verdienste, hoor, maar tevens van degenen die razendsnel reageren. Een rake opmerking links, een steek onder water rechts, een dubbelzinnige quote, seksuele grapjes, alles mag en kan. En weten jullie ook waarom dat zo maar kan ? De tovenaar sluit na korte tijd de lijn, je moet er dus als de kippen bij zijn om ook nog even mee te kunnen doen.

Na hooguit 3 kwartier tot een 1 uur zegt hij ,Simsalabim, zwaait met zijn toverstaf, hele lijntje weg. Geen haan die ernaar kraait, behalve degenen die toevallig op dat moment OOK op T2S waren, om te checken op leuke muziek, nieuwe blogs, tips. Zij kunnen zich nog net even over dat lijntje verbazen...

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door sixty - 1376 keer gelezen

beoordeeld 1.55/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl