Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 11 juni 2019

Beginneling

Vanochtend ben ik, als gebruikelijk, een stevige wandeling met de hond gaan maken. De storm was afgezwakt, maar het waaide nog stevig. Heerlijk, ik word er altijd een beetje baldadig van. Het miezerde erbij, maar ook dat deerde mij niet, in tegendeel, met opgeheven hoofd een zachte douche ontvangen, goed voor het oude vel en je krijgt er krullen van.

Al lopende gaan mijn gedachten dwalen, soms oppervlakkig, soms diep. Vandaag maakte ik de balans op van drie weken daten. Nieuw aan het datingfront, een beetje tegen wil en dank, het was een ‘dwingend’ idee van mijn dochter. Nu laat ik mij in principe nooit dwingen, maar heb haar beloofd er met een open mind in te stappen. De reacties waren overweldigend, ik had verwacht dat er anderhalve man en een paardenkop zouden reageren, maar het waren veel meer, mannen dan, geen enkele paardenkop. Begonnen met het kaf van het koren te scheiden, in mijn ogen kaf en koren, want wie ben ik om dat uit te maken? Er bleven een paar mannen over, in mijn optiek aantrekkelijk en met een profiel dat mij aansprak. Al snel een date gepland met iemand uit dezelfde stad, iets gedronken op een terrasje. Het was mooi weer, het was gemakkelijk praten, over en weer interesse, maar toch, maar toch… hij was mijn type niet en onze wegen scheidden toen wij op onze fietsen stapten.

Met enkele anderen wat heen en weer gemaild en met een van hen een afspraakje gepland, weer buiten op een terras maar nu met een park erbij waar wij al pratend doorheen geslenterd zijn. Nog een drankje genomen tot slot en geconcludeerd dat het erg leuk was geweest. Zo leuk dat wij besloten nog eens op stap te gaan. De tweede date werd echter een teleurstelling, van beide zijden, wij vonden elkaar erg aardig, maar …. Het woord maar kwam te vaak voor en we besloten het hierbij te laten.

In drie weken tijd evenzoveel ‘avonturen’ beleefd. Pas enkele dagen geleden ontdekte ik de blogs, die ben ik nu met terugwerkende kracht aan het lezen. Soms leuke, soms mooie verhalen, al dan niet leerzaam. Ik kan er nog niet veel aan toevoegen, ik weet nauwelijks wat ik wil, ik ben al heel lang alleen en vind dat ook prettig, maar die belofte aan mijn dochter maakt schuld. En ja, een makker, een maatje, een gabbertje, een vriend (Kinderen voor kinderen) is natuurlijk fijn om te hebben, iemand om mee te praten, te zwijgen, te gaan en te staan… Ik ben altijd van mening geweest dat je de ‘ware’ net zo goed bij Albert Heijn kunt tegenkomen als op een datingsite, ik ben bij AH inderdaad weleens aangesproken doch niet door een ‘prins’, en nu ga ik onderzoeken of een datingsite meer te bieden heeft.

Ik wil nog wel even opmerken dat de twee mannen die ik getroffen heb ‘heren’ waren in de ouderwetse zin van het woord! Ze bestaan dus.


geplaatst door Mimi2 - 1111 keer gelezen

beoordeeld 2.4/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl