Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 12 juni 2019

Struisvogel

Een struisvogel kan een snelheid bereiken van 70 km per uur. Er was er eens één ontsnapt en het kostte hen 4 uren om hem te vangen. Struisvogels zijn nieuwsgierige dieren, dat vertelde een beheerder van een struisvogelfarm in Sluis op de radio in een verslag van Omroep Zeeland. Die farm had zijn deuren opengezet voor het publiek om hen nader kennis te laten met deze grote vogels, maar ook de werkwijze van deze farm aan hen uit te leggen. In de shop zijn veel artikelen gelinkt aan deze vogel te verkrijgen. Eieren, lederen tassen, cosmetica van zeep, shampoo tot massageolie. En natuurlijk de veren, voor allerlei doeleinden te gebruiken, als decoratie, je kunt het zo gek niet bedenken, maar ook voor erogene zônes, echter…dat vertelde hij er niet bij. Dat heb ik ontdekt door te neuzen op diverse sites betreffende struisvogelveren.

Lieftallige kleine zacht veertjes, voor in het haar, op een broche, grote veren als sleep in een trouwjurk. Prachtige creaties met bijna onbegrensde mogelijkheden. Ik zou er mijn huiskamer mee op kunnen pimpen. Grote, zwart/witte, veren in een grijs/zwart/wit gemêleerde vaas tegen de achtergrond van mijn grijze plissé rolgordijnen. En dan een plumeau gebruiken om het allemaal af te stoffen. Ik kan het niet laten het beeld dat ik nu voor ogen krijg te beschrijven. Namelijk een Frans kamermeisje dat met een plumeau hardgrondig aan het werk gaat. Ach ja, iemand moet het werk doen toch? Nou daar ben ik het niet mee eens, ook een man kan afstoffen. Het is het ingeroeste beeld van een vrouw die verleid, dat meteen bij mij opkwam. Net zoals Eva in de tuin van Eeden Adam verleidde met een appel. Opeens gingen hun ogen open en ontdekten ze dat ze naakt waren, tenminste dat verhaalt de Bijbel in Genesis 3. Toen is het allemaal begonnen, de schaamte om het openlijk tonen van het naakte lichaam. Terwijl in niet westerse landen er stammen zijn welke in natuurlijke blootheid leven. Een paradijs dus waarin we zouden moeten kunnen terugkeren. Waarin we zonder bedekkingen van vijgenbladeren of kleding onze emoties kunnen laten zien, niet meer weg hoeven te kijken en te blozen. Leven dus zonder opgedirkte kamermeisjes met een plumeau…..Het natuurlijke spel van de zintuigen in die band tussen mannen en vrouwen. Het begin….altijd is er het begin van liefde.

“De kop in het zand steken”. Het is overigens een fabeltje, maar iedereen kent wel de uitleg over dit spreekwoord. “Struisvogelpolitiek”. Net doen alsof het er niet is. Ik doe dat liever niet. Je ziet niets van wat er achter, naast en rondom gebeurt en dat vind ik alleen maar eng. Bovendien lost het niets op. En toch steek ik enigszins mijn kop in het zand door mijn verblijf op een dating site. Het is een show met spelers waarvan ik het publiek ben maar ook aan deelneem. Een ver van mijn bed show. Elkaar zoeken op de digitale snelweg. Waarbij ik misschien eens in het echt iemand zal ontmoeten en dan acteer in het spel van elkaar ontdekken, met in mijn achterhoofd de aanwezige voorwaarden waarin de toekomstige partner zal dienen te voldoen. Haast een onmogelijke opgave. Was ik maar weer jong, toen keek ik niet zo nauw. Waren de rimpels nog niet verschenen en het lijf nog strak. Nu met al mijn ervaringen bezie ik een toekomstige relatie toch anders dan eens aan het begin van mijn toekomst. Een toekomst die wij als stel samen gingen opbouwen. De wijsheid kwam met de jaren. Helaas is het nu anders. Een geleefd leven achter mij wat niet uit is te wissen. De Leeftijd. Een bereikte positie met alle ins en outs. Kinderen, hobby’s en leefstijl die allemaal te maken hebben met een nieuwe keus die ik kan, maar ook zal wensen te maken. Maar het verlangen naar het tweezijn zal mij nooit verlaten. Ik weet ook, eens ik nog mee mag maken een lief te ontmoeten, ik zeker bereid zal zijn aan eventuele voorwaarden te schaven. Er is altijd een begin….
Liefs,
Monique


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door monique3 - 325 keer gelezen

beoordeeld 1.8/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl