Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 20 juni 2019

Zonder titel

Van 50 plus match kreeg ik het verzoek weer een blog te schrijven, deze zal waarschijnlijk mijn laatste zijn. Ik wil kunnen schrijven als ik daar de behoefte aan heb maar niet om inschrijfgeld uit te sparen.
Ik heb mijn eerdere blogs nog eens doorgelezen en gekeken of ik nog achter elke blog sta want per slot van rekening lezen potentiële daters ze ook om een beetje beeld van me te krijgen. In tegenstelling tot alle andere bloggers ben ik van het simpele, het eenvoudige, gewoon schrijven in gewone taal en niet in hoogdravende literaire. Wat ik een beetje jammer vind van deze blogs is dat het zo weinig over de mensen zelf gaat, vaak worden er hele boekwerken gepubliceerd. Maar wat mij nog het meest heeft geërgerd is dat ik privé mailtjes heb ontvangen van mensen die me weer waarschuwen voor andere bloggers; ik vond dat echt ongepast.
Maar mijn wensenlijstje die ik in mijn 1e blog ben gestart is inmiddels uitgebreid tot: ik zoek iemand die; eerlijk is, bridget, WhatsApp d, huidhonger heeft, ook buiten de lijntjes wil kleuren, zelfverzekerd is, die net zo kan genieten van intimiteit als ik dat zelf doe, die aandacht wil geven maar ook graag wil ontvangen, die samen met mij een verleden wil maken. Maar ik weet ook:


Het leven is wat er gebeurt terwijl ik andere plannen maak.


geplaatst door anita55 - 1195 keer gelezen

beoordeeld 1.67/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl