Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 6 september 2019

Gespot

De volschrijver van een lifestyleblog dat ik regelmatig lees, predikt dat je elke avond voor het slapengaan drie eieren moet leggen. De eieren staan voor taken die je de volgende dag wilt uitvoeren en wanneer je ze tevoren opschrijft, verlummel je minder tijd. Gisteravond konden de eieren me gestolen worden, vandaag ben ik vrij en mag ik tijd verkwisten op mijn mobiel.


Ik doe een rondje langs de velden van e-Matching. Er struint een opvallende nieuweling rond, die ik van vroeger ken. Ik ken hem best goed van vroeger.
  Tijdens mijn eerste dateschreden kwam ik op een datingsite een kennis tegen uit mijn studententijd. We ‘deden een bakkie’ om ervaringen uit te wisselen. Later sprak ik hem op een reünie en was hij frisgetrouwd met de dame die hij net had geschaakt op het moment dat wij koffiedronken. Victorieverhalen via datingsites, ze bestaan.
  De nieuwe oude bekende heeft flatteuze foto's. Vroeger heb ik betere van hem gemaakt, maar deze zijn zeker innemend, alleen al vanwege de plaatjes zullen vrouwen hem bij bosjes aanschrijven. Hij heeft de looks, dat regelt hoofdzakelijk de klandizie. Ik gniffel om de prominent vermelde interesse in tantra. De man staat in mijn telefoon, zal ik laten weten dat ik hem gespot heb?
  Haha, ik kan het niet laten JeeL1963, app ik, welkom in de jungle van internetdaten … Ben benieuwd, eM stuurt je bericht als ze vermoedt dat een recente inschrijving bij je past.
  Ze hebben me jou niet als tip gestuurd, antwoordt Jeel 1963. Een lachebekje laat met getuite lippen een hartje ontsnappen. Trek veel bekijks en ontving een paar reacties. Maar merk dat ik nog lang niet los ben van H. Misschien is het te vroeg hiervoor…
  Je profiel maakt heel duidelijk wat je wilt en er lopen zat vrouwen rond, die net als jij vooral seks zoeken.
  Yesss! juicht JeeL1963. Ik kreeg eM als tip van een van mijn tantrika’s.


MatchOnline stuurt me inderdaad een koppelingsuggestie. Ik app Jeel1963 de schermafbeelding ervan.
  Hoe kan dat? vraagt hij. Heb mijn profiel inmiddels verwijderd. Kun jij even controleren of het inderdaad weg is?
  Is weg. Vind dat deze houding je siert. Er staan al genoeg types op eM die niet serieus datebaar zijn.
  Ik verbaas me erover hoe vreemd datingsites matchingvoorstellen genereren. Hoewel, ooit waren Jeel1963 en ik een uitstekend setje. We hebben dat huwelijk toch twintig jaar volgehouden.

 

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door TOS - 572 keer gelezen

beoordeeld 2.31/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl