Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 20 september 2019

Gespreide kansen....

Een tijdje terug, las ik de term ‘kansen spreiden’ bij iemand hier bij 50Plus.
Het viel mij op, want ik volg op Facebook een single groep en daarin werd een man die vertelde, dat hij zijn kansen spreidde, figuurlijk helemaal afgemaakt door de dames in de groep.
Heb het subtiel voor de persoon opgenomen, want hoe erg is het? Vervolgens werd ik ook afgemaakt…Zijn er dan regels, ongeschreven wetten in dating land? Ik ken ze namelijk niet…

Dat maakt het lastig, want wat voor jou onschuldig gedrag is, is misschien voor die ander wel onacceptabel gedrag.Kansen spreiden is in mijn optiek, normaal gedrag voor een single. Stel ik klets met een leuk iemand via de mail, maar mag ik dan niet meer opletten of er in de grote buitenwereld nog een leuk iemand is?
Ik vind van wel, zolang je maar eerlijk naar jezelf en anderen bent, jezelf kunt verantwoorden voor je daden.

Je kijkt nu sowieso anders tegen het aangaan van een relatie aan, dan toen je jonger was. Dat kon toen veel ongedwongener, omdat je toen nog niet wist wat je nu weet. Aan de andere kant mogen wij ons gelukkig prijzen, dat we in deze levensfase zitten en nog willen en kunnen denken aan het aangaan van een nieuwe relatie.
Maak het dan geen krampachtig iets… leef, lach, geniet en als het je niets probeert, gebeurt er niks!

Kansen moet je pakken als ze voorbij komen en als dat meerdere zijn, dan is dat maar zo….. gespreide kansen.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Woman17 - 738 keer gelezen

beoordeeld 2.47/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl