Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 17 april 2019

Interview

‘Mag ik je wat vragen stellen?’
‘Tuurlijk’, zei ik zo uitnodigend mogelijk.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 9 reactieszondag 14 april 2019

Tulpen

En zo kwam het dat ik vorig weekend samen met een aantal collega’s en ruim 250 leerlingen naar ’s werelds grootste bloementuin toog.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactieszondag 31 maart 2019

Voorjaar

Ik woon dicht bij het strand. Zo dicht dat ik uitzicht heb op de duinen en door de openslaande deuren op het westen het ruisen en, bij harde westenwind, het bulderen van de zee en het gekrijs van de meeuwen hoor.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieszondag 17 maart 2019

Rome

Tien jaar geleden betrad ik voor het eerst het gladde en vaak dunne ijs dat daten heet.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 10 reactiesmaandag 4 maart 2019

Zwoegen

Liefde is een werkwoord, zeggen veel mensen. Het zal wel. Als we nu toch onzin aan het verkondigen zijn: weet je wat ik echt een werkwoord, zeg maar gerust een zwoegwoord vind? Samen. Vooral het meervoud vind ik lastig, de eerste persoon in het bijzonder: wij samen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 11 reactieszondag 17 februari 2019

Plaatje

Op Things2Share is het zo’n saaie boel, moet de redactie hebben gedacht, dat gaan we eens even opleuken.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 3 februari 2019

Snel

Ik ben laatst met mijn beste vriendin gaan speeddaten. We wilden eens iets anders dan uit eten en naar de film.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactieszondag 20 januari 2019

Veiligheid

Laat ik nu jaren hebben gedacht, dat ik mijn status als langdurig alleenstaande te danken heb aan bindingsangst. De eerste twee jaar na mijn scheiding was ik nog vol goede moed. Of ik was nog een gevangene van mijn huwelijkse denken en ik kon me eenvoudigweg niets anders voorstellen dan dat ik binnen de kortste keren weer samen zou zijn; dat kan ook. Maar na een paar jaar begon het gepieker en nog weer wat later sloeg de vertwijfeling toe.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 8 reactieszondag 6 januari 2019

Trends

Die stomme verkiezingen, zoals Woord van het Jaar van Van Dale, Woord van het Jaar van het Genootschap Onze Taal, de Top 1000 van Qmusic, de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5, de Top 2000 van NPO Radio 2, de Top 4000 van Radio 10, wie biedt meer, dat is allemaal nog onschuldig volksvermaak.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieswoensdag 26 december 2018

Serieus

Als ik dit begin te schrijven, hoor ik Roadhouse Blues uit 1970 van The Doors op de radio. Niet hun beste nummer. Geschreven en opgenomen in twee dagen en dat is goed te horen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 2 reactiesdonderdag 20 december 2018

Mango

Het is toch blokkeerfries geworden. Balanstrutje vond ik zelf weliswaar een goede vondst, maar toch wel een met een behoorlijk negatieve connotatie. En yogasnuiver is op drie geëindigd, dus eind goed al goed.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiewoensdag 5 december 2018

Balans

Het is weer de tijd van het jaar. De tijd van de lijstjes. Alhoewel, er zijn er dit jaar nog maar twee over die op mijn sympathie kunnen rekenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieswoensdag 21 november 2018

Uniek

Ik had een blogje in gedachten over digiquette. Over hoe het eigenlijk heurt online. Ik dacht, dat ik een leuk woord had bedacht. Toch nog wel 290 hits via google search, wat wereldwijd niet zo veel is natuurlijk, maar ik had de behoefte om uniek te zijn, dus ik dacht verder.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactiesdinsdag 6 november 2018

Buren

Ik kreeg als oud-abonnee van De Volkskrant een paar dagen geleden voor de zoveelste keer een aanbieding. Dit keer zou de krant, wederom tot ergernis van mijn bejaarde buren, vier weken lang midden in de nacht in de bus worden geknald voor maar vier euro en kreeg ik er bovendien een boek naar keuze cadeau bij, waarvan er één direct mijn aandacht ving: Erotische intelligentie van Esther Perel.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactiesmaandag 22 oktober 2018

Stuntelen

Elke week sluit ik mijn NT2-les aan de universiteit af met een kwartiertje Spraakwater. Raak in gesprek en leer elkaar kennen, luidt de ondertitel. Het spel bestaat uit een aantal dilemmavragen en een aantal zogenoemde hersenkrakers (vragen, gewetensvragen vaak, waarop de deelnemers antwoord moeten geven).

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 7 oktober 2018

Materiaal

‘Mag ik vragen waar deze van gemaakt is’, zei ik. ‘Dat wilt u niet weten meneer, maar het is een aanbieding en de winter komt u er zeker mee door. Het ligt er een beetje aan wat u zoekt.’

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactiesmaandag 24 september 2018

Piek

Dat onderzoek volgens welk zou blijken dat vrouwen op hun achttiende pieken in hun online datingcarrière en mannen op hun vijftigste liet me maar niet los.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 9 reactieszondag 9 september 2018

Goudvis

Het is weer blogtijd, volgens de redactie. Vooruit, maar om het nu alweer over mijn werk te hebben, waar ik aan het begin van het schooljaar tot over mijn oren inzit, dat is ook zowat. Over de liefde dan? Nee, want ik zit tot over mijn oren in mijn werk en daar heb ik dus helemaal geen tijd voor.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 6 reactiesvrijdag 24 augustus 2018

Markt

Je zet twee keer de wekker niet in de zomervakantie en het nieuwe schooljaar is begonnen. En ook al weet je dat aan alles een einde komt, als het dan weer eenmaal zo ver is, dat je je realiseert dat je de wekker moet zetten voor morgen, dan valt dat besef toch rauw op je dak.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieswoensdag 8 augustus 2018

Oorlog

Het wordt nog leuk hier. Geen drugsoorlog. Geen gang war. Geen bikers clash. Nee mensen, een bloggersoorlog. En de zomer kon al niet meer stuk.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 9 reactiesdinsdag 7 augustus 2018

Zeilen

Wat een zomer! Ik houd van het strand. Ik woon aan het strand, nog net niet erop, en ik werk in het onderwijs, dus elke dag is voor mij ‘another day in paradise’. Eén minpuntje: op mijn strand houdt ook een catamaranzeilschool huis.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 29 juli 2018

Primitivo

geplaatst door Janszen - 6 reactiesmaandag 23 juli 2018

Inspiratie

Dit blog had eigenlijk beter Quizpelen (2) kunnen heten. Quizpelen (1) gaat over hoe blij ik word van die enorm inspirerende manier om elkaar beter te leren kennen alhier: de quiz. Vol prikkelende stellingen en pseudo-dillema’s. Maar is de liefde zelf niet één groot pseudo-dilemma?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 13 reactieszondag 15 juli 2018

Bellen

Kantelen (3) was misschien een betere titel geweest voor dit blog. Kantelen (1) ging over elkaar misverstaan, maar toch begrijpen en denken elkaar te begrijpen, terwijl je volkomen langs elkaar heen praat. Net als in de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 6 reactiesmaandag 9 juli 2018

Graven

Kantelen (2) was misschien een betere titel geweest voor dit blog. Kantelen (1) ging over elkaar misverstaan, maar toch begrijpen en denken elkaar te begrijpen, terwijl je volkomen langs elkaar heen praat. Net als in de liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 10 reactiesmaandag 2 juli 2018

Kantelen

Toen ze me vanmorgen vroeg wanneer ik weer een blog zou plaatsen, had ik kunnen antwoorden, dat ik dat morgen weer moet, maar omdat ik geen flauwe notie had van een onderwerp antwoordde ik met een wedervraag.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 6 reactiesdinsdag 19 juni 2018

Zomer

En als dan straks de zomer voorbij is, wordt het weer tijd voor winterdating, las ik ergens. Het moet niet gekker worden, dacht ik. Maar dat werd het wel, toen ik op de link klikte die mij naar haar website leidde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactiesdinsdag 5 juni 2018

Overeenkomsten

Als je iemands profiel aanklikt, staat er in het menu linksonder een kopje ‘Overeenkomsten’. Als ze er zijn natuurlijk. En áls ze er zijn, worden ze vermeld met daaronder de enthousiasmerende aansporing: praat hierover!

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 14 reactiesdinsdag 22 mei 2018

Bewaren

Ik heb in mijn huis één kamer over. Veel mensen maken van zo’n extra kamer een logeerkamer of een studeerkamer. Mijn extra kamer is een opslagloods. Je treft er van alles aan.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactiesdinsdag 8 mei 2018

Rosť

Op zonovergoten dagen als deze ga ik aan het einde van de middag vaak met een vriendin naar het strand. Ik gebruik het onbepaalde lidwoord een niet zonder nadruk. Dat lijkt nodig te zijn als je over de aard van je relatie met een lid van de andere sekse praat.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactiesvrijdag 27 april 2018

Vrijmarkt

Meeschuifelen met de massa is het hoogst haalbare. Elk jaar neem ik mij voor om niet naar de vrijmarkt te gaan. Maar ook dit jaar is het mij niet gelukt weerstand te bieden aan die onverklaarbare drang tot zelfkwelling. Zodat ik mij al rond elf uur in de ochtend opnieuw terugvond te midden van een enorme mensenmassa, verdeeld in twee looprichtingen, aan weerszijden begrensd door kramen met oude, afgedankte troep, etenswaren waar de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit korte metten mee zou maken en twintig soorten muziek door elkaar heen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 22 april 2018

Wordfeud

Een tijdje terug kreeg ik de resultaten onder ogen van het zoveelste onderzoek over online dating. En ook bij het lezen van de uitkomsten van dit onderzoek moest ik weer denken aan de uitspraak van een bekende stadgenoot van mij over de waarde van statistiek en cijfers: één op de zes mensen heeft gemiddeld vijf anderen om zich heen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszondag 8 april 2018

Zeeman

‘Wat vind jij spannend?’, vraagt ze terwijl ze haar been tussen die van mij inwurmt.
‘Pardon?’ Er zijn natuurlijk genoeg dingen die ik spannend vind, maar we zitten in een openbaar dranklokaal met een goede akoestiek en ze heeft een vrij luide stem. Bovendien is dit onze eerste ontmoeting en heb ik bij mijn weten nog geen signalen afgegeven die erop zouden kunnen wijzen dat ik na een half uur al toe ben aan gewenste intimiteiten als deze. Dus ik kies een veilige route.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 17 reactieszondag 25 maart 2018

Later

Het is waarschijnlijk vooral het idee om alleen te zijn, meer dan het alleen zijn zelf, dat me nog af en toe bezighoudt. Ik ben het al ruim elf jaar en van uitzichtloos en ondraaglijk lijden is eerlijk gezegd geen sprake.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 11 reactieszondag 11 maart 2018

Angst

‘Heb je nog een leuk onderwerp om over te bloggen’, vroeg ik haar. ‘Angst’, zei ze. Typisch vrouwenonderwerp, dacht ik. Mannen zijn natuurlijk ook bang, maar daar praten ze niet over, laat staan schrijven in het openbaar.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 12 reactieswoensdag 28 februari 2018

PolyEsther

Ik schrijf ze meestal nooit, gedichten,
maar om je gemoed te verlichten,
is het soms wel een goede manier.
Het houdt de tekst summier
en je kunt een kwestie ook eens anders belichten.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 6 reactiesvrijdag 23 februari 2018

Verzuring

Zoals we weten, beïnvloedt onze zuurgraad de werking van allerlei processen in het lichaam. Kortgeleden is ontdekt dat door verzuring ook de hersenen kunnen worden aangetast. Verzuring van de hersenen kan ons denken vergaand beïnvloeden en op langere termijn een funeste uitwerking hebben op onze levenshouding en de bejegening van onze medemens. Hersenverzuring werd in ons land voor het eerst aangetroffen op een datingsite.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 19 reactieszaterdag 10 februari 2018

Quizpelen

Ze komen altijd in series. Weken zie ik ze niet verschijnen in mijn berichtenbox en van het ene op het andere moment regent het quizverzoeken en ijsbrekers.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszaterdag 27 januari 2018

ADHDating

Voor Henk en Ingrid – kent u ze nog, het door Wilders eigenhandig gecreëerde gedroomde PVV-echtpaar - zijn er twee mogelijkheden. Of ze hebben, evenals hun kroost, zelf ook ADHD en beschikken over een aparte koelkast voor de gezinsmedicatie. Of Henk en Ingrid vinden ADHD allemaal maar moderne nieuwlichterij voor ouders die niets van opvoeden begrijpen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 14 januari 2018

#MeToo

Er is veel onrecht in de wereld. Nee, ik heb het hier niet over de 2 miljoen gevallen van kinderprostitutie en nee, ook niet over de tientallen miljoenen kinderen die wereldwijd anderszins seksueel worden misbruikt.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszaterdag 6 januari 2018

Driekoningen

Vandaag is het Driekoningen, het feest dat het einde van de kerstperiode markeert. Althans voor de doorsnee rooms-katholiek is dat zo.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 3 reactieszondag 24 december 2017

Kerstwensen

‘Goedemiddag, ik kom voor een vrouw. Dat model Integraal-Ideaal op maat, custom made en dan ook graag turn key, want ik ben niet erg handig, is dat nog leverbaar? Niet? Dan had ik eerder moeten komen, zegt u. U hebt op dit moment alleen nog het instapmodel. Maar kan ik dat dan met wat opties nog wel de gewenste look & feel geven? Zo veel noten heb ik niet op mijn zang, moet u weten.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 10 reactieszondag 17 december 2017

Plannen

De meest domme vraag aan singles in deze tijd van het jaar is misschien wel: en, heb jij nog plannen met de feestdagen? Hij is dom om een paar redenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszondag 3 december 2017

2030

Min of meer toevallig stuitte ik onlangs op een korte documentaire over daten in 2030. Of we tegen die tijd nog wel iemand van vlees en bloed nodig hadden voor de liefde, was een van de vragen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 19 november 2017

Woord

We mogen weer inzenden! Voor het Woord van het Jaar al een poosje, voor Weg met dat woord sinds eergisteren. Het is met deze verkiezingen zoals met het leven.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiezondag 12 november 2017

Vlot

Elk jaar rond deze tijd begint het weer te kriebelen. Bij mij althans. De woord-van-het-jaar-verkiezingen komen er weer aan. En al ben ik, mijn liefdesleven uitgezonderd, in mijn dagelijks leven vooral een aanhanger van de Rotterdamse aanpak (geen woorden, maar daden), in datzelfde dagelijkse leven zijn woorden wel mijn werk en grootste liefde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 8 reactiesmaandag 30 oktober 2017

Lijf

Het regent orthopedische klachten op de gemiddelde datingsite. De arm en de schouder voeren de lijst aan: ik mis die brede schouder, ik wil soms een schouder lenen (wel een creatieve oplossing voor de klachten), ik zoek die arm om me heen, maar ook: ik heb behoefte aan wat ruggensteun en wil af en toe op je kunnen leunen. Als fysiotherapeut moet het toch niet al te moeilijk zijn om een vrouw te vinden.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactiesdinsdag 17 oktober 2017

Zwak

Deze week is het herfstvakantie, althans in de regio midden, waar ik woon. De maandag na de herfstvakantie hebben we op school een studiedag. Ik noem dat altijd ouderpesten. Hebben ze zich net een week in allerlei oppasbochten gewrongen, doen wij er nog een maandagje bovenop. Of u het maar wilt regelen met uw ega’s en werkgevers.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieszondag 1 oktober 2017

Dingen

Ik bezocht onlangs de graven van mijn vader en mijn oude buurvrouw. Ik doe het niet geregeld, een paar keer per jaar. Mijn vader en mijn oude buurvrouw hebben overigens niets gemeen, anders dan dat ze op hetzelfde kerkhof zijn begraven.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 9 reactieszondag 17 september 2017

Reservebank

Ik fietste vanochtend al vroeg door het bos. In het hart van het bos ligt een groot sportcomplex waar voornamelijk wordt gevoetbald. Het was al druk op de velden. Nu zijn het vooral de mindere goden die tot de vroege ochtenduren zijn veroordeeld, maar hun enthousiasme was er niet minder om.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactieszondag 3 september 2017

Secretaresse

Ik stuitte laatst weer op een artikel waarin iemand beweerde te weten hoeveel dates je nodig hebt om er een relatie aan over te houden, de ware wel te verstaan. Complete nonsens, maar ik voelde me toch uitgedaagd en ben ook eens gaan rekenen.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 6 reactieszondag 20 augustus 2017

Stom

Wat is de meest voorkomende klinkerklank in het Nederlands? Je raadt het al, de toonloze e, in vaktermen bekend als de sjwa, ook wel de stomme e genoemd. Bibliotheken zijn er volgeschreven over deze volkomen nietszeggende, maar blijkbaar zeer nuttige klank. Hij komt in de voorgaande regels al 24 keer voor, als ik goed tel.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactieszondag 6 augustus 2017

Romy

Ja, in real life kom ik hem niet tegen. Hoe vaak lees of hoor ik het niet, bij voorkeur met de toevoeging ‘in de rij bij de kassa in Albert Heijn’. Ik haar daar in elk geval niet, want ik ben een overtuigde zelfscanner, dus ik sta niet in de rij, maar dat terzijde.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 10 reactieszondag 23 juli 2017

Fabeltjesland

Ook op een vroege zondagmorgen die beloofd heeft te gaan regenen, maar vooralsnog gewoon schijnt, dringt de vergelijking zich weer op: het is hier net Fabeltjesland. De analogie is verre van origineel, want al regelmatig gemaakt. Overigens en wellicht een eerste aanwijzing voor de kern van waarheid die erin schuilt.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 9 reactiesdinsdag 18 juli 2017

Jong (2)

Whatever works, is altijd mijn standpunt geweest als het om leeftijd, leeftijdsverschil meer in het bijzonder gaat. En als een soort statement met een knipoog heb ik als zoekleeftijd tot 99 jaar vermeld. In de gelijknamige film van Woody Allen – alleen een aanrader voor fans - benadert het leeftijdsverschil tussen de protagonist en de jonge vrouw aan wie hij onderdak biedt en die verliefd op hem wordt ongeveer veertig jaar.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 8 reactiesdinsdag 4 juli 2017

Testament

Ik heb dit blog jaren terug al eens geplaatst op de jeugdafdeling van deze site toen ik die verliet om er na een maand weer terug te keren, ook wel bekend als het Heintje Davidseffect. Dus het sloeg toen al nergens op, maar ach we zijn hier zo gek op oude muziekmeuk, dus waarom niet?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 7 reactiesdonderdag 22 juni 2017

Oproep

De rubriek Oproepen hier is mij altijd een raadsel geweest. Totdat ik onlangs de aankondiging zag van het 40UP-zomerfestival in Utrecht en Eindhoven. Ik weet nog goed dat ik een poosje geleden in het plaatselijke huis-aan-huisblad voor het eerst een advertorial zag voor een ‘dansfeest voor veertigers en alles daarboven’.
‘Uitgaan is nu alleen nog maar een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Heb je een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de haal ging?’ Zo begon de ronkende advertentietekst.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 5 reactieszondag 11 juni 2017

Jong (1)

Toen ik een poosje geleden in de apotheek was, zag ik een raambiljet van zo’n anti-rimpelcrème waarop reclame werd gemaakt voor de 4Ever Young weken. Ik schrijf het maar op zoals het op de poster stond. Weer thuis kon ik het niet laten om even te googlen. Voor altijd jong, wie wil dat niet?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 4 reactieswoensdag 7 juni 2017

Liegen

Waarom wordt er op datingsites zo veel gelogen, vroeg iemand meneer Janszen eens. Dat was natuurlijk een retorische vraag. ‘En voor het geval het toch een echte vraag is, kijk dan eens in de spiegel’, had hij geantwoord.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 8 reactieszaterdag 27 mei 2017

Een goed gesprek

‘Hé, nou, da’s nou ook toevallig. Ik zeg net, zeg ik tegen de moeder van Tijmen, we doen samen bikram yoga, nou dan had ik vandaag net zo goed drie minuten op mijn balkon kunnen gaan staan in plaats van dat hele pokkeneind te fietsen, die ken je toch de moeder van Tijmen, ja natuurlijk ken je die, ik zeg net tegen de moeder van Tijmen, weet je wie ik nou al in geen eeuwigheid meer heb gezien of gesproken?

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 1 reactiedonderdag 25 mei 2017

Lief

Voordat meneer Janszen deze morgen richting strand vertrok, had hij een begin gemaakt met het opruimen van een van zijn boekenkasten. Een mens is tenslotte niet vier dagen vrij om een hemelvaartsweekend lang op zijn luie krent te gaan liggen aanbranden. Voor het opruimen hanteert meneer Janszen een simpele indeling: kringloop, oud papier of toch maar bewaren. Bij het boekje ‘Leren leven zonder lief’ aarzelde hij.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 6 reactiesdonderdag 18 mei 2017

Weer

Het KNMI, de Meteo Group, Spotify en iTunes lijken niet meer te kunnen ontkomen aan een ingrijpende ontslagronde, aldus woordvoerders van de vier organisaties tijdens een inderhaast gezamenlijk belegde persconferentie.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 8 reactieszondag 14 mei 2017

Melk

De oude meuk vliegt een mens hier om de oren, zoveel was meneer Janszen na enkele dagen wel duidelijk. Muziek tot ver in de vorige eeuw terug, het ene nummer nog belegener dan het andere. Bij Radio Nostalgia kunnen ze hun koffers wel pakken.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 9 reactiesmaandag 8 mei 2017

Vreemd

Op jonge leeftijd willen we ons zo snel mogelijk ouder doen voorkomen dan we jong zijn. Dan tellen we mee. En eenmaal ouder willen we ons zo lang mogelijk jonger doen voorkomen dan we oud zijn. Dan tellen we mee.
Het hoort waarschijnlijk een beetje zo te gaan in een mensenleven, alhoewel sommigen onder ons wel erg lang de tijd nemen om tot inkeer te komen. Neem nu de bijna 92-jarige moeder van meneer Janszen, die vanuit haar verzelfstandigde aanleunflat, nog wel met alarmknop maar tegen extra betaling, bij hoog en bij laag volhoudt echt geen koffie te gaan drinken bij al die oude mensen ‘beneden’.

Lees verder!

geplaatst door Janszen - 8 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl