Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 18 juni 2019

East of Eden

Als ik op deze site profielen bekijk, kijk ik altijd wat mensen lezen. Daarbij stuitte ik een paar keer op een titel die al heel lang op mijn nog-te-lezen-lijstje stond: East of Eden, het opus magnum van John Steinbeck. Onlangs heb ik het dan eindelijk gelezen, prachtig, zelfs indrukwekkend.
Het verhaal is gebaseerd op het Bijbelverhaal over Kaïn en Abel (Genesis), de broers die beiden een offer aan God brachten: Kaïn een deel van zijn oogst, Abel een lam uit zijn kudde. God accepteerde het offer van Abel, maar niet dat van Kaïn die daarom in woede ontstak en zijn broer vermoordde. Kaïn werd verbannen naar het land van Nod, ten oosten van Eden.

Lees verder!

geplaatst door Mimi2 - 8 reactiesdinsdag 11 juni 2019

Beginneling

Vanochtend ben ik, als gebruikelijk, een stevige wandeling met de hond gaan maken. De storm was afgezwakt, maar het waaide nog stevig. Heerlijk, ik word er altijd een beetje baldadig van. Het miezerde erbij, maar ook dat deerde mij niet, in tegendeel, met opgeheven hoofd een zachte douche ontvangen, goed voor het oude vel en je krijgt er krullen van.

Lees verder!

geplaatst door Mimi2 - 17 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl