Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 30 juli 2019

Pensioen

Een tijdje geleden alweer eens informatie ingewonnen bij de FNV over hoe en wat ik eerder met pensioen zou willen. Dus bv. Per 01-04-2020. Want ben nu gezond en bijna 50 jaren gewerkt dan.

De berekeningen vielen gunstig uit voor mij dus ga ik er dan van genieten. Ga er ook maar een feestmiddag van maken en hier in het dorp dus het een en ander vastgelegd om op de zondagmiddag een feestje te brouwen. Nu zie ik mijn familie alleen maar op (te weinig) bruiloften en helaas teveel crematies of begrafenissen.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 8 reactiesmaandag 24 juni 2019

Dementie

Stel je voor, je bent 30 jaar en hebt een gezin met een kind. Je voelt je gelukkig en dan ineens staat de wereld en je leven helemaal op zijn kop.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 2 reactieswoensdag 5 juni 2019

Mijn tuinmaatje

Nu ga ik dus iedere maandag nasr Lommel in België om daar een best wel grote tuin te doen.
En is het echtpaar al volop in de tachtig, maar zelf vindt hij het tuinieren ook nog heel leuk om te doen. En tot mijn verbazing weet hij alle planten en bloemen nog bij naam. Hij ziet wel slecht maar hoort nog uitstekend.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 5 reactiesmaandag 20 mei 2019

Afscheid

Nu stond ik de afgelopen week voor het feit dat ik afscheid moest nemen van een familielid. Had te horen gekregen dat hij kanker had. Uitgezaaid, niet meer behandelbaar.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 7 reactiesvrijdag 3 mei 2019

Kanjers

Soms zit je tv te kijken en krijg je iets te zien waar je stil van wordt. Je weet wel, van die kippenvel momenten.
Nu ben ik gezegend met een hele goede gezondheid, ben nooit ziek en dokters hier in het dorp zien mij zelden of nooit. Nu hebben wij alleen vrouwelijke artsen dus ja..Wat heet geluk he haha.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 3 reactieswoensdag 17 april 2019

BlootGwoon

In de jaren van mijn jeugd hadden wij thuis niet een douche. Iets wat nu vanzelf sprekend is. Weet nog wel dat wij om de beurt in een zinken teil moesten badderen. Die stond dan voor de enige Kachel die er in huis was in de woonkamer. En vaste prik was het op zaterdagavond dat wij zogezegd door de wasstraat gingen om de beurt.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 4 reactiesmaandag 1 april 2019

Oude zaak

Zoals jullie vast wel weten een oude zaak die niet is opgelost en waar opnieuw aandacht aan wordt besteed.
Natuurlijk denk je dan ook weer vanzelfsprekend aan de moord op Nicky Verstappen.

Nu hopelijk met het het einde in zicht voor de nabestaanden en met de aanhouding van Jos B. Maar jaren geleden speelde er zich binnen míjn familie ,zich het volgende af, van mijn ex haar kant. Zij had een oom en tante die een aangenomen dochter hadden. Zij woonde zogezegd op een adres voor begeleid wonen. Maar kwam door omstandigheden en mensen die drugs gebruikten in verkeerde handen.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 4 reactiesdonderdag 14 maart 2019

Klimaat

Nu gaat het onderhand nergens meer over als je de tv aan zet dan over het klimaat en duurzaamheid. Nu snap ik best dat dat wel belangrijk is, maar als je de mensen vraagt of ze minder willen vliegen laat staan dat ze minder ver op vakantie willen dan schop je tegen zere benen.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 8 reactieswoensdag 13 maart 2019

Herinneringen

Soms denk je weleens terug aan vroeger. Natuurlijk hebben de meeste van mijn leeftijd daar goede herinneringen aan. Mijn jeugd was er een van oa. Koude winters. Als het vroor zat het ijs aan de binnenkant van de ramen. Lag je te rillen in bed, kreeg je er een deken bij. Want ja, cv was er nog niet in die tijd.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 11 reactiesmaandag 25 februari 2019

Als de drank is in de man..

Een paar jaar geleden alweer. Mijn zoon is jarig en samen met zijn vriendin vraagt hij mij om mee te gaan naar een plaatselijk café om een pilsje te gaan drinken. Lijkt mij wel leuk zeg ik. We gaan naar binnen en er onstaat een naar gevoel. Er is iemand stomdronken. We besluiten om toch maar iets te drinken te bestellen. Niets aan te trekken van de man. Echter.. hij begint zich steeds onaangenamer te gedragen naar ons toe. Het begint met woorden en steeds sexsistischer opmerkingen naar mijn zoon zijn vriendin. Ik laat duidelijk merken hier niet van gediend te zijn en zeg dat hij op moet hoepelen.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 4 reactiesmaandag 28 januari 2019

Afscheid

geplaatst door Nature - 3 reactiesmaandag 14 januari 2019

Achteruit kijken

Allemaal natuurlijk een fantastisch nieuwjaar. En..kijken de meeste mensen alweer vooruit..kijk ik maar eens achteruit. Dus begin ik bij het einde van de mens. Want zou het nou niet leuker zijn eens bij het einde van de mens te beginnen?

Heb je er weleens aan gedachtals je achterstevoren zou leven? Om te beginnen sta je op uit de dood. Een spectaculair begin.

Lees verder!

geplaatst door Nature - 5 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl