Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 17 september 2019

Nog een leuke video

Enkele leden van 50plusmatch hebben meegedaan aan de serie Nooit te oud, een vierdelige documentaire webserie van de Volkskrant over het online da6ngleven van 70-plussers.

In Nooit te oud komen ouderen aan het woord die het vertikken om eenzaam te worden en blijven zoeken naar de liefde of een maatje.

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 7 reactieswoensdag 4 september 2019

Leuke video over daten na je zeventigste!

Enkele leden van 50plusmatch hebben meegedaan aan de serie Nooit te oud, een vierdelige documentaire webserie van de Volkskrant over het online da6ngleven van 70-plussers.

In Nooit te oud komen ouderen aan het woord die het vertikken om eenzaam te worden en blijven zoeken naar de liefde of een maatje.

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 16 reactieszondag 8 januari 2017

Steeds meer single 50-plussers

Volgens het CBS zijn er afgelopen jaar in totaal ruim 38.000 singles bij gekomen.

Lees verder!

geplaatst door Redactiewoensdag 23 december 2015

Mobiel bijna nummer 1 device om te daten voor 50Plusser

Online daten via een mobiele telefoon of tablet wordt steeds populairder onder vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Deze groep gaat vaak op zoek naar hun nieuwe liefde via een online datingsite. Mobiele applicaties worden daarbij steeds meer gebruikt.

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 4 reactiesdinsdag 6 oktober 2015

Vrouw van 50+ gaat voor jongere man

De verschillen tussen mannen en vrouwen kunnen soms groot zijn. Ook op het gebied van online daten. Beide geslachten benaderen de ander toch op een bepaalde manier, en vaak hebben ze net een andere kijk op online daten. 50plusmatch heeft onderzoek gedaan naar het gedrag van haar leden, en kwam erachter dat actieve 50plusvrouwen vooral zoeken naar jongere mannen.

Het is misschien niet iets wat je meteen verwacht. Vaak wordt gedacht dat mannen op jongere vrouwen vallen, en vrouwen op oudere mannen. Tot op een zekere leeftijd zal dat ook zeker gelden. Maar vanaf 50-jarige leeftijd kiezen veel vrouwen voor een jongere partner.

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 8 reactiesdinsdag 8 september 2015

De perfecte openingszin

Het is een bekend probleem voor mensen op de versiertoer: wat wordt je allereerste zin? Een gespreksopener die niet afgezaagd is en die niet een verkeerd beeld schept waardoor je gelijk je ruiten ingooit. Wat moet je zeggen om dat ene vlotte gesprek te starten? 50plusmatch deed er onderzoek naar en heeft de ideale oplossing.

Om erachter te komen wat een goede gespreksopener is, heeft 50plusmatch een onderzoek gedaan naar de ervaringen op dit gebied. Ze vroeg het aan de experts: haar eigen leden. Dat leidde tot interessante en leuke inzichten, maar ook tot de conclusie dat de perfecte openingszin altijd moet worden afgestemd op de context.

Lees verder!

geplaatst door Redactie - 4 reactiesOver 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl