Naar de homepage
50plusmatch.nl e-zine 13
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Beste %FIELD:1%,

Laat van je horen!

In dit e-zine willen we vaker aandacht besteden aan hoe de leden van 50plusmatch de site gebruiken.

Dus heb je een succesverhaal te melden, wil je vertellen over je ervaringen, heb je leuke tips of wil je je eigen activiteit extra in de spotlights zetten? Mail ons dan.


Succesverhaal

"Ik was nog maar net ingeschreven of had al gelijk 'n leuke man in mijn mailbox.Heb er nog steeds contact mee, en we kijken wel wat het gaat worden."
Lees verder
Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Datingsite voor verstokte rokers

"De toenemende maatschappelijke druk op roken lijkt rokende singles te verenigen. De 34-jarige Brit Madush Gupta ontdekte dat 80% van de door hem ondervraagde rokers uit de Londense City het liefst met andere rokers daten. Tevens gaf 50% aan er de eerstkomende jaren nog niet aan te denken om te stoppen, rookverbod of niet.


Gupta zag het marktpotentieel en zette een datingsite op voor rokers. “Het roken raakt minder en minder geaccepteerd,” aldus Gupta, “dus het is zowel een belangenvereniging als een dating service."

[bron: Metro News UK ]

Oproepen plaatsen

Naast online daten biedt 50plusmatch je ook de mogelijkheid om veel leuke mensen te ontmoeten via een oproep voor een activiteit. Zo’n oproep is vooral handig als je het leuk vindt om iets te organiseren en je snel zo veel mogelijk leden van 50plusmatch.nl wilt bereiken. Voor een weekend zeilen, een stedentrip, een tapasworkshop of avondje dansen.

Je activiteit kun je plaatsen via de pagina oproepen. Na goedkeuring wordt je oproep dan de volgende dag al geplaatst.

Naar de pagina met oproepen

Opmerkelijke vacature in India

De Indiase regering zoekt naar een eigen “Mr. Condom”, die het gebruik van condooms moet gaan stimuleren. India wil hiermee het succesvolle voorbeeld volgen van Thailand, waar een voormalige minister thema’s als AIDS en veilige seks bespreekbaar wist te maken.

De politicus bouwde faam op als ‘Koning Condoom’ door condooms mee te nemen naar besprekingen bij de Wereldbank en door de opening van zijn restaurant "Cabbages and Condoms" in Bangkok, waar condooms de inrichting bepalen.


Onbekend is of ook buitenlanders mogen solliciteren.
[bron: Reuters]

50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM