Naar de homepage
50plusmatch.nl e-zine 15
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Verhoog je scoringskans!

50plusmatch.nl biedt je een nieuwe mogelijkheid om je datingkansen te verhogen. Op je ledenpagina kun je namelijk zie hoe je scoort op het gebied van o.a. het aantal berichten dat je stuurt en in hoeverre je profielteksten voldoende zijn ingevuld.

Dit wordt vergeleken met de profielen van mensen die via 50plusmatch.nl al hun partner hebben gevonden, zodat je kunt zien wat je eventueel nog kunt aanpassen.

Het overzicht van deze informatie is bedoeld om je te helpen bij het zoeken naar een relatie bij 50plusmatch en is alleen voor jou zichtbaar.
Naar de ledenpaginaSuccesverhaal van een vrouw, 67 jaar

"Ik heb mijn maatje gevonden!

3 keer msn'en en het was bij ons allebei of er een vonk oversprong. We gaan per 1 oktober samen wonen.

Heel hartelijk bedankt en ben erg blij dat er zulke instellingen bestaan."

Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Vrouwen hebben meer exen dan mannen

De Nederlandse vrouw steekt de Nederlandse man de loef af voor wat betreft het aantal ex-partners. Zij heeft gemiddeld 5,9 exen, hij 5,5. Uit een internationale enquête van geneesmiddelenfabrikant Bayer Schering Pharma onder 2.400 mannen en vrouwen blijkt verder dat de Nederlandse man met zijn 5,5 exen ruim onder het Europese gemiddelde van 7,4 zit. Bij de vrouwen ligt dit gemiddelde op 6,2. Topscorers zijn de Finse mannen, die gemiddeld 9,5 partners hebben gehad, met een verdienstelijke score voor de vrouwen van 8.
[bron: Reuters]

Mensen van gelijk gewicht vinden elkaar

Onderzoekers van de Schotse Universiteit van Aberdeen concluderen dat mensen zich aangetrokken voelen tot degenen van wie het lichaam ongeveer evenveel vet heeft als dat van henzelf.

De studie, waarvoor van 42 stellen de lichaams-samenstelling werd geanalyseerd, suggereert dat er  wellicht  een overlap is tussen de sociale activiteiten van de mensen met overgewicht en zwaarlijvigheid. Dit zou er toe leiden dat de dikkere mens gemakkelijker partners ontmoet die even dik zijn.

[bron: De Gelderlander]
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM