Naar de homepage
50plusmatch.nl e-zine 16
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Doe eens de persoonlijkheidstest

Veel mensen vinden het moeilijk om iets over zichzelf te schrijven in het persoonlijke profiel. 50plusmatch helpt je hierbij een handje. In de ‘Big Five’ persoonlijkheidstest staan 41 korte zinnen die gedrag beschrijven. Je kunt daarbij aanvinken in hoeverre deze beschrijvingen op jou van toepassing zijn.

Het resultaat van je test, dat niet wordt opgeslagen en alleen is bedoeld voor jezelf, geeft je een beter inzicht in je persoonlijkheid. De beschrijving kun je dan weer gebruiken om je profiel aan te scherpen of aan te vullen.
Naar de testSuccesverhaal van een vrouw, 67 jaar

"Bij deze deel ik U mede dat ik een partner heb gevonden en dat ik mijn lidmaatschap wil beëindigen.

Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou kunnen gaan."

Lees verder


Voordelen volledig lidmaatschap
Met een volledig lidmaatschap kun je:
• Persoonlijke berichten sturen
• Onbeperkt interesse berichten sturen
• Het zoekprofiel van andere leden zien
• Gebruik maken van de messenger
• Gebruik maken van de chat
• Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap


Relatie kost 3.000 euro per jaar

Het onderhouden van een relatie kost stellen jaarlijks meer dan drieduizend euro. Het geld wordt voornamelijk besteed aan vakanties, gevolgd door kleding en uit eten gaan. Dat blijkt uit onderzoek van Synovate/NSS. De hoeveelheid geld die de relatie 'kost' wordt volgens het onderzoek niet minder naarmate die langer duurt. Eén op de tien Nederlanders geeft geen geld uit om de relatie leuk te houden. In seksspeeltjes wordt het minst geïnvesteerd om de relatie goed te houden. Gemiddeld besteden stellen daar jaarlijks zeventig euro aan.
[bron: Novum/edp]


Verloofd en beroofd in Central Park

In voor- en tegenspoed. De tegenspoed hebben Luke Jacunski en zijn vriendin al gehad toen ze enkele seconden na zijn aanzoek, op een romantische plaats in Central Park, werden beroofd. Net toen zijn vriendin had ingestemd met het huwelijk, sprong een man uit de bosjes die hen dwong afstand te doen van hun bezittingen, inclusief de $125 bedoeld voor een romantisch diner. Eenmaal van de schrik bekomen zag Jacunski alweer de zonnige kant: "Het had allemaal veel slechter af kunnen lopen - ze had nee kunnen zeggen op mijn aanzoek."
[bron: Reuters ]
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM