Naar de homepage
Hoe het allemaal begon
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Reactie van Charlo en Mieneke

"Hoe kan het allemaal begon op 50plusmatch: Op aanraden van een vriendin die al op 50plusmatch stond ingeschreven, heb ik na veel twijfel de stoute schoenen aangedaan en me ingeschreven..."
Lees verder

Oproep onder de aandacht!

Op de pagina 'oproepen' kan iedereen die iets voor andere leden wil organiseren een oproepje kwijt. Af en toe brengen we een oproep extra onder de aandacht in het ezine.

Meeting en date 31 mei 2008 te Huizen

Aanvang om 18 uur30. Bij aankomst koffie met ......

Deze meeting en date zit vol met diverse activiteiten, waar ook nog tijd is om elkaar beter te leren kennen. Bij de laatste meeting zijn er singles met partner weggegaan, zie succes verhalen op de site. Deze meeting wordt georganiseerd door enkele leden van de chat (dus geen winst bejaag).

Inlichtingen bij javo die U op de chat of bij profiel kan vinden. De toegang is van af 47 jaar en ouder bij twijfel kan er om legitimatie gevraagd worden, want het moet wel in deze leeftijd categorie blijven.

Er is veel animo, dus reageer snel want is nu nog kleinschalig, het wordt zeker in de toekomst groter. Inschrijf geld is 5 euro toegang 10 euro.

Let op: het betreft een oproep van een ingeschreven lid. 50plusmatch.nl heeft geen belang in of bij deze activiteit en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Vaardigheid Nederlandse internetter middelmatig

Nederlanders gebruiken het internet voor steeds meer activiteiten. Vooral jongeren zijn zeer actief. Vergeleken met andere Europese landen heeft Nederland echter niet zoveel vaardige internetgebruikers.

Oudere internetters van 65 tot 75 jaar ondernemen veel minder activiteiten op het web dan jongeren van 12 tot 25 jaar. Ouderen gebruikten het internet in 2007 vrijwel alleen om informatie op te zoeken of om te e-mailen. Jongeren gebruikten het internet vooral ook voor andere activiteiten als chatten (54 procent), telefoneren via internet (50 procent) of delen van muziek of films (57 procent).
[bron: CBS Webmagazine]
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM