Naar de homepage
50plusmatch.nl e-zine 18
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Laat je foto spreken!

Uit tal van onderzoeken blijkt dat je je matchkans vergroot door foto’s bij je profiel te plaatsen. Het kiezen van de juiste foto is een kunst op zich. Kies je bijvoorbeeld voor een geposeerde foto of juist een ontspannen vakantiekiekje? Plaats je een foto waar alleen je gezicht op staat of je hele postuur?

Daarnaast is het goed om je af te vragen of een foto echt iets van je laat zien. Valt bijvoorbeeld je kleine gestalte met zonnebril nog wel op met die grote bergen of monumenten als de achtergrond nog wel op? 50plusmatch helpt je een handje met behulp van een Tip5.

Tip5 voor foto’s bij je profiel

1. Kies meerdere foto's uit, maar tenminste een pasfoto of een eigen foto waarop je gezicht tot de schouders staat. Daarnaast kun je kiezen voor een foto waarop je hele postuur zichtbaar is. Verder is het zinvol om foto’s te laten zien die zijn genomen in verschillende situaties (tijdens je sport, op een feestje, etc.). Op die manier kun je meerdere kanten van jezelf tonen.

2. Laat je gezicht duidelijk zien. Vermijd zonnebrillen, te donkere foto’s, lange lokken die grote delen van het gezicht verbergen en foto’s die tegen de zon in zijn genomen. Pas ook op met vakantiefoto’s: een foto waarop jij heel klein (met zonnebril) te zien bent met een groot monument of besneeuwde top als achtergrond zegt de meeste mensen niet veel.

3. Zorg dat je foto's uitzoekt, waar je alleen op staat. Dit heeft namelijk met privacybescherming te maken; de anderen op de foto zijn niet aan het daten met jouw profiel en dienen dus buiten beeld te blijven.

4. Neem een volledige foto. Niet sterk zijn de afbeeldingen waaruit iemand anders (je ex?) is gehakt of geknipt. In sommige gevallen is ook niet duidelijk welke van de getoonde personen nu eigenlijk op zoek is.

5. Wissel van tijd tot tijd je foto’s af. Het kan nuttig zijn om eens uit te proberen wat het effect van een bepaalde foto bij je profiel is. .

Succesverhaal van een vrouw, 52 jaar

"Ik wil jullie bedanken voor de mooie tijd dat ik hier ben ingeschreven, ik heb hier de man van mijn dromen leren kennen en we gaan binnenkort samenwonen…"
Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Datingsite voor lookalikes

De nieuwe Nederlandse datingsite voor mooie mensen krijgt momenteel veel media-aandacht en roept bij menigeen gemengde gevoelens op. Het idee is echter niet nieuw, en in ‘geboorteland’ Amerika is men intussen alweer een stap verder. Bij EyeALike hoef je namelijk niet meer te zoeken, maar mag je helemaal zelf bepalen hoe je ideale partner eruit ziet. Op deze datingsite kun je een foto uploaden van bijvoorbeeld je ex of een beroemdheid. Vervolgens zoekt EyeALike de mensen die daar het meest op lijken, waarna met de uitverkorene(n) kan worden gedate.
[bron: bright.nl]

50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM