Naar de homepage
Late liefde - opnieuw verliefd na je vijftigste
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Doe mee en maak kans op 1 van de 10 boeken!

Tijdens een wandelvakantie in Toscane overlijdt de vrouw van Jaap Willems. Zomaar. Ondanks zijn voornemen om altijd alleen te blijven, wordt hij toch weer verliefd. Maar hoe kan je de romantiek heruitvinden na je vijftigste? Jaap Willems laat in Late liefde zien dat het wel degelijk mogelijk is om na je vijftigste verliefd te worden, maar ook dat op die leeftijd de realiteit een geduchte tegenstander van de romantiek is.

Wij geven 10 exemplaren van dit boek weg

Wil je in aanmerking komen voor 1 van deze 10 boeken, maak dan de volgende zin af en stuur deze naar lateliefde [at] 50plusmatch.nl of beantwoord deze mail.

Verliefd worden na mijn vijftigste doe ik bij 50plusmatch.nl, want bij 50plusmatch..........

Onder alle deelnemers verloten we 10 exemplaren van het boek.

Bij deelname gelden de volgende regels:
- maximaal 1 inzending per lid
- je zin kan gebruikt worden bij promotionele activiteiten van 50plusmatch.nl
- alle winnaars worden door 50plusmatch.nl benaderd
- over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden


Meer informatie over het boek

Tijdens een wandelvakantie in Toscane overlijdt de vrouw van Jaap Willems. Zomaar. Ze waren dertig jaar getrouwd. Na een periode van rouw treedt er een zekere berusting op. Het is goed zo, en het nieuwe, rustige leven alleen bevalt eigenlijk wel. Dan wordt Willems benaderd door wildvreemde vrouwen, die tot het zogenaamde ‘vrouwennetwerk’ behoren: allemaal zijn ze op zoek naar alleenstaande, welgestelde, hoogopgeleide mannen. Ondanks zijn voornemen de rest van zijn leven alleen te blijven, wordt hij toch weer verliefd. Maar al snel blijkt dat een relatie aangaan na je vijftigste niet zo vanzelfsprekend is als op je twintigste. Hoe ga je om met elkaars kinderen en vrienden? Ga je samenwonen? Welke financiële afspraken moeten er worden gemaakt? Denk je allebei hetzelfde over seks? En kun je leven met elkaars ex-minnaars?

In Late liefde geeft Jaap Willems antwoorden op deze en andere vragen, waarbij hij rijkelijk put uit zowel de eigen ervaring als die van leeftijdgenoten. Met kennis van zaken, maar met de nodige zelfspot laat hij zien dat het wel degelijk mogelijk is om na je vijftigste nog halsoverkop verliefd te worden, maar ook dat op die leeftijd de realiteit een geduchte tegenstander van de romantiek is. .

Jaap Willems (1943) is journalist, schrijver en hoogleraar wetenschapscommunicatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij publiceerde meer dan twintig boeken over natuur en milieu en over wetenschapscommunicatie. Late liefde. Opnieuw verliefd na je vijftigste is zijn eerste persoonlijke boek.


Late Liefde
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM