Naar de homepage
Bij 50plusmatch.nl bloeit er in de herfst van je leven een nieuwe lente!
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Uitslag wedstrijd boek Late Liefde

Uit de vele deelnemers aan de wedstrijd hebben we 10 gelukkigen gevonden die het boek Late Liefde toegestuurd krijgen. Alle winnaars gefeliciteerd met jullie prijs!

Uit alle inzendingen hebben we ook de leukste zin geselecteerd:

Verliefd worden na mijn vijftigste doe ik bij 50plusmatch.nl, want bij 50plusmatch bloeit er in de herfst van je leven een nieuwe lente!


50plusmatch.nl in de pers

Je komt 50plusmatch.nl regelmatig tegen in de pers.

"Met de komst van de datingsites lijkt deze pro-actieve aanpak gemeengoed te zijn geworden: op een gespecialiseerde datingsite als 50plusmatch.nl zoeken zeker 5000 actieve leden gericht naar een nieuwe levenspartner, met een resultaat van 5 nieuwe relaties per week."
[bron: Volkskrant, Hart en Ziel, 23 februari]

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 59 jaar

"Ongeloofelijk.....6 weken geleden heb ik me in geschreven op de site..heel wat foto`s bekeken...maar er sprong er meteen een uit...whooooow....het was zijn uitstraling..."
Lees verder

Meer ouderen aan het werk in Nederland en EU

In 2006 had 48 procent van de ouderen (55 tot 65 jaar) in Nederland werk. Dat is meer dan in 2000, toen 38 procent van de ouderen werkte. Gemiddeld steeg de arbeidsparticipatie van ouderen in de EU-27 van 37 procent in 2000 tot 44 procent in 2006. Verhoging van de arbeidsparticipatie van ouderen is een belangrijke doelstelling van de EU.

Vooral toename bij vrouwen In Nederland en in de EU-27 steeg de arbeidsparticipatie van de oudere vrouwen sterker dan van de oudere mannen. Dit heeft te maken met de algemene trend van toenemende arbeidsparticipatie van vrouwen, die ook bij vijftigers sterk aanwezig is. Daarnaast is de leeftijd waarop mannen en vrouwen de arbeidsmarkt verlaten, gestegen.
[bron: CBS Webmagazine]
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM