Naar de homepage
Man van 53 jaar meest romantisch
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Volgens Brits onderzoek is een man van 53 jaar is het meest romantisch. Mannen worden wijzer en hebben meer levenservaring.

Zodoende weten ze ook beter wat vrouwen nu eigenlijk leuk vinden. Erwordt meer gedineerd bij kaarslicht. Ze luisteren meer naar wat de vrouw te vertellen heeft en er wordt niet vertrokken zonder afscheidskus. Vaak worden mannen ook vaak mooier bevonden wanneer ze ouder worden.
[bron: dating.blog.nl, 28 oktober 2008]

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 61 jaar

"Beste redactie, na 4 dagen hadden we al de eerste ontmoeting en er was meteen een klik (liefde op het eerste gezicht) we hadden allebei hetzelfde meegemaakt..."
Lees verder

Anoniem surfen

Bij 50plusmatch.nl gaan we er van uit dat je graag gevonden wilt worden. Dat betekent dat andere leden kunnen zien dat je hun profiel bezocht hebt (in de laatste 7 dagen), of je online bent, je staat in de lijst van de laatste 50 ingelogde leden en leden met een volledig lidmaatschap kunnen je zoekprofiel zien.

Wil je dat liever niet, kies dan voor de optie anoniem surfen. Dit betekent wel dat je zelf ook niet kunt zien wie jouw profiel bekeken heeft en wie er online is.

Via 'mijn profiel' en vervolgens 'mijn instellingen wijzigen' kun je anoniem surfen aan- en uit zetten.


Bij oma zijn de kleinkinderen het meest veilig

De veiligheid van kinderen in kinderdagverblijven en bij andere verzorgers, zoals de moeder en oma is door onderzoekers met elkaar vergeleken. En uit dit Amerikaanse onderzoek blijkt dat oma's zelfs beter voor de kinderen zorgen dan ouders. Kinderen hebben bij hun grootmoeder 50 % minder kans om een verwonding op te lopen dan bij andere oppassers. Een pluspuntje voor ons dus.

Verder blijkt dat kinderen van ongetrouwde ouders meer kans lopen op verwondingen dan kinderen van getrouwde koppels. Ook wanneer de vader niet in hetzelfde huis woont, loopt een kind meer kans op een letsel.
Lees verder
[bron: 50plus.blog.nl, 5 november 2008]
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM