Naar de homepage
Stuur ook eens een bericht terug
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
De 'netiquette' van het internet daten

Op 50plusmatch.nl kun je op diverse manieren contact leggen met elkaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bericht ontvangt van iemand waar jouw interesse niet naar uit gaat.

Wel zo aardig om dat deze persoon te laten weten! Dat kan heel makkelijk met de 'geen interesse' link in het profiel van degene die je een bericht gestuurd heeft.

Deze persoon weet dan waar hij/zij aan toe is en hoeft niet nodeloos te wachten op een antwoord.

De meerderheid stuurt gelukkig berichten terug, maar mocht het jou ontgaan zijn, dan hopen we dat we je met dit artikel op weg geholpen hebben.
Wikipedia artikel over netiquette

50plusmatch.nl in de pers

Zaterdag 31 mei organiseerden een aantal leden wederom een leuke avond uit. Ruim 40 leden hadden een gezellige avond met bowlen, dansen en vooral veel gezelligheid.

Ook de pers was aanwezig op deze avond en dat heeft tot een aantal artikelen geleid in o.a. De Gooi- en Eemlander, Nieuwsblad voor Huizen en NRC Handelsblad.

Op de pers pagina kun je alle artikelen nalezen.
Naar de pers pagina

Succesverhaal van een vrouw, 59 jaar

"Nadat ik eerst via een andere dating site een korte relatie heb gehad en dit gelukkig niet is uitgegroeid tot iets moois (hoe of wat bespaar ik jullie maar), heb ik weer contact opgenomen met de enige favoriet die ik bij 50plusmatch had staan en die ik beloofd had nog een keer te schrijven.

Hij reageerde meteen heel lief en spontaan..."

Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Les in verkeer 50-plus

De gemeente Apeldoorn gaat automobilisten vanaf 50 jaar helpen om als verkeersdeelnemer meer vertrouwen te krijgen in het verkeer.

Als reden wordt opgegeven: "De afgelopen jaren is de drukte op de wegen toegenomen en zijn er tal van nieuwe verkeersregels bijgekomen."

De rijvaardigheidstrainingen vinden komend najaar plaats op 22 en 23 september. Er is plaats voor 96 deelnemers.

Tijdens de training worden de deelnemers getest op hun rijvaardigheid. Adviseurs gaan met de automobilisten de weg op. Na afloop van de rit wordt deze met de 'cursist' besproken en krijgt hij of zij tips en informatie over de verkeersregels mee. Tevens kan de deelnemer vrijblijvend de ogen laten testen.

[bron: De Stentor, 26 juli 2008]
50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM