Naar de homepage
Nieuw: zoeken zonder opslaan
Sinds kort kun je bij het zoeken naar andere leden ook zoeken zonder je zoekvoorkeuren te wijzigen.

Je zoekvoorkeuren worden namelijk ook gebruikt om je elke dag of week nieuwe leden te mailen.

Soms wil je tijdelijk ook wel eens met andere voorkeuren zoeken, zonder deze op te slaan. Kies hiervoor naast de knop 'zoeken!' op 'Zoeken zonder opslaan'.Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap


Succesverhaal van een vrouw, 59 jaar

quoteIk heb hem ontmoet nadat ik erg aangetrokken werd door zijn foto en zijn tekst. Een keer elkaar telefonisch gesproken en toen een afspraak.

De eerste ontmoeting was meteen raak, alsof we elkaar herkenden, zo vertrouwd en zo goed...
quote
Lees verder


Meer 55-plussers aan het werk

De arbeidsparticipatie van de 55-tot 65-jarigen is in de periode 2001-2008 flink gestegen. De Sociaal Economische Raad heeft als doel gesteld dat in 2016 de arbeidsdeelname van de 20- tot 65-jarigen op 80 procent ligt. Om dat te halen zouden nog meer 55-plussers aan het werk moeten.

Bijna helft 55-plussers op arbeidsmarkt
In 2008 participeerde 47 procent van de 55-plussers op de arbeidsmarkt. Dit zou bijna 50 procent kunnen zijn, wanneer alle 55-plussers die aangeven dat ze willen werken, ook daadwerkelijk op de arbeidsmarkt zouden participeren.

De arbeidsparticipatie onder 55-plussers is de afgelopen jaren voortdurend gestegen. Van minder dan 35 procent in 2001 naar 47 procent in 2008. Als deze ontwikkeling de komende jaren in bijna hetzelfde tempo doorzet, kan het door het CPB berekende streefcijfer van 58 procent voor deze leeftijdsgroep gehaald worden.

Langer doorwerken?
Het aandeel 55-plussers dat aangeeft al met prepensioen of met de VUT te zijn, is de afgelopen jaren gedaald. Indien dit aandeel door de afschaffing van de meeste prepensioenregelingen in de komende jaren nog verder zal dalen, kan dat leiden tot een verdere toename van de arbeidsparticipatie van 55- tot 65-jarigen.
[bron: CBS webmagazine, 27 mei 2009]


50plusmatch.nl e-zine is een uitgave van 50plusmatch.nl
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM