• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    4.552.701 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Dating voor senioren

Velen gingen je voor en vonden hun partner bij 50plusmatch.

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Hoe zag de eerste date eruit?

“Omdat ik voor een groot deel van het jaar in het buitenland woon en een "Hollandse" vrouw zocht heb ik mij ingeschreven op uw dating site. Daarbij ga je als je 57 jaar bent niet meer naar de disco of andere uitgaansgelegenheid.“

Wat sprak je aan in je partner?

“Haar prachtige glimlach en haar profiel. Zij heeft mij aan geschreven dat we niet een 100% match hadden maar dat ze mijn foto's zeer leuk vond.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Wat sprak je aan in je partner?

“Voor mij waren het zijn "pretogen". Die vielen mij meteen op. Daardoor ging ik kijken naar zijn profiel en ik vond dat wij veel raakvlakken hadden.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

“Blijf ook niet te lang schrijven met elkaar, het belangrijkste is dat je elkaar ontmoet en dan weet en merk je wel of er een klik is of niet.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Zijn er veel dates aan vooraf gegaan of was het meteen raak?

“Hoe bedoelt u ? (haha) de afstand is 2000 km. !!!!! maar gelukkig meteen raak.

Hoe zag de eerste date eruit?

Zo goed dat ik meteen 2,5 week ben gebleven en wij besloten hebben om samen te gaan wonen in Spanje waar bamby woont.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Hoe zag de eerste date eruit?

“Nou dat was lachen! Wij kregen via jullie site contact met elkaar en ik werd uitgenodigd om bij hem te komen, maar hij zei: dat doe je toch niet. Ik bluffen: daag me niet uit.

Toen zag ik pas dat hij in Portugal woont, terwijl ik (Twentse troel) alleen maar had gezocht op Overijssel. Hij boekte direct een vlucht en zo hebben we elkaar ontmoet. Inmiddels ben ik al een week in Portugal geweest en is hij al een week in Twente geweest.“

Lees het complete verhaal

Duizenden senioren

Duizenden actieve leden zijn op zoek naar liefde!

Als beste getest!

Beste getest door Vara's Kassa!

Kassa

"Beoordeling: Goed. Opmerkingen: Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren".

Winnaar Thuiswinkel Awards!

Thuiswinkel awards

50plusmatch is winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. We zijn trots dat we door onze leden bekroond zijn als favoriete datingsite.

Wat vinden onze leden van dating bij 50plusmatch?

Klanten beoordelen ons met een 8.4

50-plussers vinden elkaar online

Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die gingen samenwonen, ontmoette meer dan eenderde elkaar online.

image description

Blog

Lees de blogs

Heb ik nou ADH of heb ik nou ADHD of ben ik een sukkel.

Per toeval had een zeer leuke dame gespot op deze site, was erg onder de indruk van haar, ze had een zeer creatief beroep en dat bleek ook later in het verdere mail contact. Ze gaf aan dat het uitdagen van een man wel erg fijn is. Wat je vaak hebt is dat als mensen onder de indruk van de andere zijn, dat ze dan gesloten zijn en zich niet meer gewaagd durven te uiten. Ze durven niet meer zeer kritisch te zijn.
Door te teasen – of je nu man of vrouw bent – laat je zien dat je onderscheidend bent ten opzichte van veel andere mensen. Mannen zijn nu eenmaal vaak voorspelbaar en saai. Door wat gewaagder te zijn voorkom je dit al voor een groot deel. Je bent zelfverzekerd genoeg om een seksueel grapje te maken en ook niet bang voor de uitlokking van een reactie. De ander zal zich gaan afvragen ‘vindt hij me nou leuk of niet?’ waardoor hij/zijn nog meer zijn best voor je zal gaan doen. Voor een vrouw kan teasen juist een manier zijn om te laten zien dat ze anders is dan veel oppervlakkige vrouwen. Ook zorgt seksueel plagen ervoor dat een man nog meer zijn best zal gaan doen om haar te veroveren. Door een man op de juiste manier te plagen kun je hem stapelgek op je maken.

Lees verder

Vlot

Elk jaar rond deze tijd begint het weer te kriebelen. Bij mij althans. De woord-van-het-jaar-verkiezingen komen er weer aan. En al ben ik, mijn liefdesleven uitgezonderd, in mijn dagelijks leven vooral een aanhanger van de Rotterdamse aanpak (geen woorden, maar daden), in datzelfde dagelijkse leven zijn woorden wel mijn werk en grootste liefde.

Lees verder

Volwassen zijn! en toch mijn innerlijk kind bewaren!

Wat is volwassen. Volwassen gedragen, niet kinderachtig! Wat is kinderachtig gedrag, niet volwassen?!

Mij persoonlijk lijkt het volwassen, problemen niet te ontwijken, ze proberen optelossen en erover te praten. Zo nodig hulp te zoeken. Geen verwijten maken, van zichzelf eruit gaan en bij zichzelf blijven.
Anderen niet proberen op te voeden of te veranderen. De ander in zijn waarde laten. Volwassen gedrag voor mij is ook, dat een ander niet mijn eigendom is en zeker zijn eigenheden kan en zal hebben. Heeft in mijn ogen wat met acceptie te maken. Accepteren, dat de ander een ander is.

Lees verder

Facebook