• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    4.165.086 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Dating voor vijftigplus

Velen gingen je voor en vonden hun partner bij 50plusmatch.

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Hoe zag de eerste date eruit?

“Omdat ik voor een groot deel van het jaar in het buitenland woon en een "Hollandse" vrouw zocht heb ik mij ingeschreven op uw dating site. Daarbij ga je als je 57 jaar bent niet meer naar de disco of andere uitgaansgelegenheid.“

Wat sprak je aan in je partner?

“Haar prachtige glimlach en haar profiel. Zij heeft mij aan geschreven dat we niet een 100% match hadden maar dat ze mijn foto's zeer leuk vond.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Wat sprak je aan in je partner?

“Voor mij waren het zijn "pretogen". Die vielen mij meteen op. Daardoor ging ik kijken naar zijn profiel en ik vond dat wij veel raakvlakken hadden.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

“Blijf ook niet te lang schrijven met elkaar, het belangrijkste is dat je elkaar ontmoet en dan weet en merk je wel of er een klik is of niet.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Zijn er veel dates aan vooraf gegaan of was het meteen raak?

“Hoe bedoelt u ? (haha) de afstand is 2000 km. !!!!! maar gelukkig meteen raak.

Hoe zag de eerste date eruit?

Zo goed dat ik meteen 2,5 week ben gebleven en wij besloten hebben om samen te gaan wonen in Spanje waar bamby woont.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Hoe zag de eerste date eruit?

“Nou dat was lachen! Wij kregen via jullie site contact met elkaar en ik werd uitgenodigd om bij hem te komen, maar hij zei: dat doe je toch niet. Ik bluffen: daag me niet uit.

Toen zag ik pas dat hij in Portugal woont, terwijl ik (Twentse troel) alleen maar had gezocht op Overijssel. Hij boekte direct een vlucht en zo hebben we elkaar ontmoet. Inmiddels ben ik al een week in Portugal geweest en is hij al een week in Twente geweest.“

Lees het complete verhaal

Duizenden leden

Duizenden actieve leden zijn op zoek naar liefde!

Als beste getest!

Beste getest door Vara's Kassa!

Kassa

"Beoordeling: Goed. Opmerkingen: Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren".

Winnaar Thuiswinkel Awards!

Thuiswinkel awards

50plusmatch is winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. We zijn trots dat we door onze leden bekroond zijn als favoriete datingsite.

Wat vinden onze leden van dating bij 50plusmatch?

Klanten beoordelen ons met een 8.4

50-plussers vinden elkaar online

Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die gingen samenwonen, ontmoette meer dan eenderde elkaar online.

image description

Blog

Lees de blogs

Een ritje op de motor

In de maanden september en oktober heb ik het meestal extra druk. De reden daarvan is dat ik verantwoordelijk ben voor een evenement wat begin november plaats gaat vinden en waar ik nu druk bezig ben met de voorbereidingen.
Ik doe dit nu voor het derde jaar, dit jaar in een wat uitgekledere versie, vanwege minder subsidie. September 2017 is voor mij een memorabele maand, dat weet ik nu al. Wat een rollercoaster op allerlei gebied. Ben ook nog een jaar ouder geworden deze maand. Weer dichter bij zo’n getal, steeds verder van de 50…….
Pfft

Lees verder

De vraag

Onlangs belde hij me weer, m’n favoriete ex - en het werd een lang telefoongesprek. Nu eens niet over hoe onwijs goed we het hadden en hoe eeuwig zonde toch dat het voorbij is, maar over hoe het leven in te richten nu onomstotelijk vaststaat dat alle wegen terug leiden naar een modderige poel waarin gevoelens niet kunnen stromen. Kortom, hij is ook aan het daten. En hij stelde een vraag waarop ik direct het antwoord wist en die me desondanks aan het denken heeft gezet. Want klopt dat antwoord wel? Hij vroeg: “Waar let jij op bij een date?” - en mijn antwoord was: “Nergens op. Ik laat het gewoon gebeuren.” Wat hij geweldig vond. Hij heeft namelijk een lijst.

Lees verder

Hoe Jeroen aan zijn kromme neus kwam

Eigenlijk hoort dit verhaaltje niet op een datingsite thuis, daar Jeroen en Marlies elkaar al gevonden hadden. Het gaat eigenlijk meer over muggen. We weten allemaal hoe irritant een mug, of meerdere, in je slaapkamer is. Het gezoem van die beesten kan je slaap volkomen verpesten. Dit verhaal speelt in jaren '50, omdat de muggenmeppers toen van een harder materiaal gemaakt waren dan nu. Dat dit belangrijk is, zal zodadelijk duidelijk worden.

Lees verder

Het was in de maand november....

dat Nederland te maken kreeg met hele zware sneeuwval en hier door heel veel mensen die avond niet thuis konden komen vanuit hun werk 

Lees verder

Facebook