• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    2.994.968 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Dating voor vijftigplus

Velen gingen je voor en vonden hun partner bij 50plusmatch.

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Hoe zag de eerste date eruit?

“Omdat ik voor een groot deel van het jaar in het buitenland woon en een "Hollandse" vrouw zocht heb ik mij ingeschreven op uw dating site. Daarbij ga je als je 57 jaar bent niet meer naar de disco of andere uitgaansgelegenheid.“

Wat sprak je aan in je partner?

“Haar prachtige glimlach en haar profiel. Zij heeft mij aan geschreven dat we niet een 100% match hadden maar dat ze mijn foto's zeer leuk vond.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Wat sprak je aan in je partner?

“Voor mij waren het zijn "pretogen". Die vielen mij meteen op. Daardoor ging ik kijken naar zijn profiel en ik vond dat wij veel raakvlakken hadden.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

“Blijf ook niet te lang schrijven met elkaar, het belangrijkste is dat je elkaar ontmoet en dan weet en merk je wel of er een klik is of niet.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Zijn er veel dates aan vooraf gegaan of was het meteen raak?

“Hoe bedoelt u ? (haha) de afstand is 2000 km. !!!!! maar gelukkig meteen raak.

Hoe zag de eerste date eruit?

Zo goed dat ik meteen 2,5 week ben gebleven en wij besloten hebben om samen te gaan wonen in Spanje waar bamby woont.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Hoe zag de eerste date eruit?

“Nou dat was lachen! Wij kregen via jullie site contact met elkaar en ik werd uitgenodigd om bij hem te komen, maar hij zei: dat doe je toch niet. Ik bluffen: daag me niet uit.

Toen zag ik pas dat hij in Portugal woont, terwijl ik (Twentse troel) alleen maar had gezocht op Overijssel. Hij boekte direct een vlucht en zo hebben we elkaar ontmoet. Inmiddels ben ik al een week in Portugal geweest en is hij al een week in Twente geweest.“

Lees het complete verhaal

Duizenden leden

Duizenden actieve leden zijn op zoek naar liefde!

Als beste getest!

Beste getest door Vara's Kassa!

Kassa

"Beoordeling: Goed. Opmerkingen: Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren".

Winnaar Thuiswinkel Awards!

Thuiswinkel awards

50plusmatch is winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. We zijn trots dat we door onze leden bekroond zijn als favoriete datingsite.

Wat vinden onze leden van dating bij 50plusmatch?

Klanten beoordelen ons met een 8.4

50-plussers vinden elkaar online

Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die gingen samenwonen, ontmoette meer dan eenderde elkaar online.

image description

Blog

Lees de blogs

Geen bericht terug............

Regelmatig krijg ik een screenshot van Whatsappgesprek van een zeer dierbare vriendin, en als ik die krijg dan weet ik al hoe laat het is. Dan is er ‘iets’ met een vrouw. ’Oh jee, appt zij dan, Zij stuurt me een liefdesverklaring over de app’. Ik open de screenshot en lees de berichtjes. Ik ken haar niet, maar dat is ook niet bij te houden met haar. ‘Wanneer heb je haar voor het laatst gezien?’, vraag ik. ‘Alweer even geleden’, appt ze. ‘Zij ziet er tegenwoordig stukken beter uit, hoor’. Maar m’n vriendin is resoluut: ’zij is echt m’n type niet’. En daarmee is de kous af. Wel heel dapper dat deze vrouw dit durft te doen. Dat vindt mijn vriendin ook. Dus appt ze hem dat ze gevleid is, maar haar niet op die manier ziet. ‘Waarom stuurt een lekkere vrouw nooit dit soort berichten?’ vraagt ze. Daar moet ik heel hard om lachen.

Lees verder

Geef elkaar de ruimte

Met koffie in de tuin gaat het niet worden vandaag. Maar mijn eerste kopje koffie smaakt binnen óók heerlijk.
Wij, mannen en vrouwen van (ver) boven de 50, zoeken hier met z'n allen naarstig naar een nieuwe partner.
Fijn, dat we daarvoor een site voor onszelf aangeboden krijgen, zónder het risico dat je zomaar een oneerbaar voorstel
krijgt van een jongeman, die met gemak je zoon had kunnen zijn!

Lees verder

Een eerste en tweede date binnen een week.

Na een toch best wel lange periode in mijn ogen van heen er weer schrijven, om precies te zijn vandaag een maand, appen en bellen hadden we vorige week onze eerste date. We spreken halverwege onze woonplaatsen af en komen allebei met de trein.


Ik kon hem eerst niet vinden bij perron 9. Hij zat ergens op een poef maar die zag ik natuurlijk niet. De man waarvan ik dacht dat hij het zou kunnen zijn was ineens weg dus ineens in een split second kreeg ik een angstig vermoeden. Je weet het maar nooit tenslotte. Dus stuur ik hem, mijn date een appje en loop nog wat rond en ineens zie ik hem, turend naar zijn telefoon mijn appje lezend. – dat denk ik dan tenminste- Ik ga naar hem toe en zeg “kiekeboe, hier ben ik dan”. Hij kijkt verrast op. Natuurlijk nog een beetje onwennig. Alhoewel we ook verder gaan waar we waren gebleven. We gaan lekker het centrum van Utrecht in en eten een heerlijke pizza.

Lees verder

Een man.... heb ik die nodig???

Zo dat was even fijn, oudste kwam langs…. En hoewel ik erg handig ben met klussen schilderen, timmeren, zagen en behoorlijk technisch ben zijn er altijd wel klusjes waar je vier handen voor nodig hebt…. In dit geval zware dozen naar de vliering en op het dak inspectie uitvoeren na de storm omdat het lekt via de kachelpijp…. Met twee volwassen zonen komt dat dus best in orde als je geen haast hebt tenminste, de heren leiden gelukkig een heel erg eigen leven en wonen niet in de buurt.

Lees verder
Twitter FacebookGoogle+