Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

Over 50plusmatch

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50plusmatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

Europa date met MatchMedia

50plusmatch is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn we behalve in Nederland inmiddels actief in België, Zweden, Denemarken en Noorwegen. En al zijn we een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. De Belgen daten anders dan de Nederlanders namelijk. Dat weten we, en daar houden we rekening mee. Sterker nog: daar passen we onze websites compleet op aan. Ook dat hoort bij doelgericht.

Met 50plusmatch de toekomst in

We blijven innoveren om je nog makkelijker in contact te brengen met mogelijke partners. We volgen ontwikkelingen in social media op de voet en zodra jij daar voordeel bij kan hebben, integreren we zo’n nieuwe toepassing op de site.

50plusmatch voor jou

Wat gebruikersgemak en klantenservice betreft, heeft 50plusmatch een naam hoog te houden. Zo kun je op al onze mailtjes antwoorden; aan ‘no reply’ doen we niet. Stuur je ons een mail, dan reageren we gewoon snel. Persoonlijk en direct, daar staan we om bekend. En zorgvuldig: we beschermen je privacy en controleren daarom alle profielen handmatig. En heb je eenmaal een partner gevonden, dan weet je zeker dat we je niet meer zullen mailen. Een happy end, wie wil dat niet?

Gegevens van 50plusmatch

50plusmatch.nl is lid van Thuiswinkel.org en aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder nummer m1367169.

50plusmatch.nl
Dorsvloerweg 393
2661 MN Bergschenhoek
Telefoon: 010-8700660 (elke dinsdag van 10:00 - 14:00)
E-mailadres: redactie@50plusmatch.nl
KVK: 17136160
BTW nr: NL817511908B01

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl