Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 16 januari 2020

Hello

Vanavond na een paar glazen wijn die ik van een aardige leverancier heb gekregen, voel ik me in een andere dimensie.

Ik mijmer over de man uit duizenden waar ik mooie herinneringen aan heb...

Door hem werd ik gewezen op een prachtig nummer van Nouela.
Via Apple music luister ik er nu naar, terwijl ik dit schrijf.

Intussen zie ik een bericht van mijn buurman binnenkomen waarin hij me bedankt voor het gerecht dat ik nu eens voor hem heb gemaakt. Ik heb het voor zijn deur gezet en nu vraagt hij wat het is. Grappig.

Ik heb m’n best erop gedaan. Het begon met knoflook in olie, een beetje bakken en daarbij een heel heet vers pepertje dat ik van m’n dochter uit Portugal kreeg. De zaden heb ik eruit gehaald, anders is het niet te doen, verwacht ik. Daarna gehakt, uitjes, soffritto, kidney bonen en basmati rijst (op een andere manier bereid, met knoflook).
Ik heb ervan genoten. Het is best leuk eigenlijk om tijd aan zoiets te besteden.

Grappig zoals gedachten dan gaan dwalen. Waarschijnlijk ook door de wijn...?

Ik romantiseer over het contact dat er een tijd was. Met ups en downs zoals het leven is. Voor mij had het niet hoeven stoppen, ik was graag vrienden gebleven. Het lijkt dat het voor sommige mannen alles of niets is. Of iets met alles erop en eraan en anders helemaal niets. Hun goed recht natuurlijk.
En ik koester de dingen die heel leuk waren en dat blijft bij me.
Zo ook dat nummer. Samen hebben we ernaar geluisterd en die herinnering blijft.

Van het één komt het ander, mijmeren over het leven en over mensen die het zwaar hebben. Daarmee heb ik te doen.
En door dat besef, ben ik extra dankbaar voor hoe m’n leven is. M’n baan, ook al is het soms niet leuk, maar ben blij met m’n mogelijkheden en met m’n contact met de klanten. Ik ben een echte schakel tussen hen en het bedrijf.
Daarnaast m’n opleiding en andere adm.werk en ben vooral super blij met en trots op m’n kinderen.
Tevens nog in stilte verliefd en ook dat is spannend.
Ben benieuwd naar de bedoeling in het leven.
In vertrouwen.

Hello darkness my old friend
I’ve come to talk with you again
Because a vision softly creeping
Left its seeds when I was sleeping
And the vision that was planted in my brain
Still remains
within
the sound of silence

https://youtu.be/lyTomA1hfXY

Wat mooi kunnen herinneringen zijn hè.
Op een avond als deze, kan ik er even helemaal inzitten.
Ik glimlach.

🙏🏻


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Paulaa - 373 keer gelezen

beoordeeld 2.58/5 (12 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl