Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 14 januari 2020

DJ Mattie en de koekoekskinderen

 

Handleiding voor relaties die stand houden (vrouwen)

Zoek een man die je aan het lachen maakt
Zoek een man met een goede baan, die ook kan koken
Zoek een oprechte man
Zoek een man die je overlaadt met cadeautjes en romantisch is.
Zoek een man die goed is in bed

Zorg ervoor dat deze 5 mannen elkaar nooit ontmoeten.

Het leek wel een modern sprookje: de bekende DJ Mattie en zijn vriendin zouden toch kinderen krijgen. Hoewel bij medisch onderzoek de kans op een natuurlijke zwangerschap minimaal werd geacht, was dat toch gelukt. Het werd allemaal nog emotioneler toen de geboorte van de tweeling al na 26 weken plaatsvond. Via QMusic en tweets van Mattie werden belangstellenden op de hoogte gehouden van het wel en wee van twee kleine meisjes die vochten voor hun leven. Sprookjes zijn niet echt en plotseling kreeg het verhaal een heel andere wending. DJ Mattie was niet de vader van de tweeling en vanaf dat moment ging het alleen daar nog over. De
relatie die zo liefdevol leek, werd uiteraard beëindigd.

Dit soort opzienbarende verhalen zorgt altijd voor een vervolg in het nieuws. Op de voorpagina’s van de wat minder serieus te nemen kranten en tijdschriften werd gemeld dat 10% van de kinderen in Nederland ‘koekoekskinderen’ waren. Dat wil zeggen dat ze geboren waren binnen een relatie maar de man in die relatie niet wist dat er een ander de vader was van het kind. Van de vrouwen mocht worden aangenomen dat ze in ieder geval een vermoeden zouden kunnen hebben. Nederland stond even op de kop en alle vaders krabden zich achter de oren om het daarna weer snel te vergeten. Het bericht was overigens niet juist. In feite ging het om 10% van de onderzoeken naar vaderschap waarbij bleek dat de biologische vader een ander was dan tot dusverre werd aangenomen. Een dergelijk onderzoek wordt in het algemeen gedaan vanwege bestaande twijfel, het hoge percentage hoefde dus geen verbazing te wekken en mocht ook niet maatgevend worden geacht voor alle geboren kinderen in Nederland.

Betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek in Europese landen heeft aangetoond dat ongeveer 1-2% van de kinderen een andere biologische vader heeft dan werd gedacht. Voor heel Nederland houdt dat in dat er jaarlijks ongeveer 2.500 vaders een baby knuffelen zonder te weten dat dit hun kind niet is. Nog steeds een aantal waar je als man toch even verbaasd de wenkbrauwen van fronst.
Gelukkig is dat iets waarover je als man op een datingsite voor 50-plussers je geen zorgen meer hoeft te maken. Er zijn hier tenslotte alleen maar dames ingeschreven voor wie de gedachte aan overspel een gruwel is?
En misschien hadden de meeste vrouwen het al had verwacht: twee maanden na dit drama had DJ Mattie alweer een nieuwe vriendin, die hij de ‘liefde van zijn leven’ noemde. Zo zitten mannen nu eenmaal in elkaar.


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.nl

geplaatst door Realist - 822 keer gelezen

beoordeeld 3.69/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.nl zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Thuiswinkel  Keurmerk Veilig Daten  Fair Climate Fund

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.nl