Zoek je een datingsite voor 50-plussers in Nederland waar je enkel mensen in dezelfde levensfase als jijzelf vindt? Dan zit je bij 50 Plus Match helemaal goed. Op onze site voor dating vind je enkel 50-plussers die net als jij op zoek zijn naar iemand om de rest van hun leven mee te delen. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn of haar eigen interesses. Daarom stel je eenvoudig een zoekprofiel in waarmee je matches vindt met dezelfde interesses. Daten voor 50-plussers in Nederland wordt zo een stuk gemakkelijker, want je hebt in een handomdraai iemand gevonden om mee op date te gaan.

  • Handmatige controle van alle profielen
  • Nu ook met videobellen
  • Winnaar Thuiswinkel Awards

Hoe werkt het

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig en gratis

Controle

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd

Zoeken

Bekijk profielen, stuur berichten, chat, maak contact

Vinden

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

In een paar stappen daten via onze datingsite voor ouderen

Je hebt al in een paar simpele stappen een date in Nederland via onze datingsite voor 50-plussers. Allereerst maak je een profiel aan waar je foto’s aan toevoegt en wat vertelt over jezelf. Vervolgens ga je op zoek naar kandidaten die bij jouw zoekprofiel passen. Daarna kun je contactleggen via de datingsite. Hierop kunnen 50-plussers chatten en videochatten, voordat contactgegevens als een telefoonnummer of e-mailadres uitgewisseld worden. Online dating voor ouderen is daarom erg veilig. Is er een klik en wil je afspreken? Dan kun je uiteraard een date inplannen via onze datingsite in Nederland. Dating voor senioren kan haast niet eenvoudiger en veiliger.

Ontdek of online daten voor ouderen bij jou past

Wil je graag een afspraakje maken met een leeftijdsgenoot in Nederland en ben je benieuwd of onze datingsite met Tinder voor ouderen wat voor jou is? Dan kun je dit geheel vrijblijvend uitproberen door je gratis in te schrijven. Wanneer dating voor ouderen bevalt en je er nog meer uit wilt halen, kun je betalend lid worden bij ons datingplatform. Dan kun je onder andere persoonlijke berichten sturen en onbeperkt interesseberichten versturen. Daarnaast kun je het zoekprofiel van andere leden inzien en krijg je toegang tot Things2Share, het sociale platform van onze datingsite in Nederland. Heb je een vraag of wil je meer weten over 50 Plus Match en hoe wij daten toegankelijker maken voor ouderen? Neem dan contact met ons in Den Haag op door een e-mail te sturen naar redactie@50plusmatch.nl.

Vrouw met mobiele telefoon app
Ook op je mobiel, da’s handig

Onze App is eenvoudig en prettig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet 50+ singles.

Logo app store Google play badge

Waarom kiezen voor 50PlusMatch?

Wij zijn de oudste en grootste 50+ dating site

We staat klaar om je te helpen met snelle antwoorden op grote en kleine vragen. We lopen altijd met je mee tijdens je datingavontuur.

9.085.086 verstuurde berichten per jaar

Leden zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, dus u ontvangt vaak nieuwe partnervoorstellen.

Handmatige controle van alle profielen

Alle profielen op onze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf wie uw foto's te zien krijgen.

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Wij bieden een platform voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

Veilig en beschermd

Onze site garandeert optimale beveiliging om jouw persoonsgegevens en betalingsgegevens te beschermen, zodat jij gerust kunt zijn.

Als beste getest

Veiligheid en anonimiteit staan bij ons voorop. Daarom is 50PlusMatch lid van Thuiswinkel.org en worden uw gegevens op onze site beveiligd met het een SSL-certicifaat.

Profiteer van alle kansen die 50plusmatch biedt en schrijf je nu in