Bij 50 Plus Match bieden we een platform voor online dating voor 50-plussers. Je maakt in een paar simpele stappen een profiel aan met foto’s en wat informatie over jezelf. Vervolgens stel je een zoekprofiel samen om gelijkgestemden te vinden op 50 Plus Match. Die vind je vast en zeker, want op onze site zijn alleen singles van 50 jaar en ouder te vinden. Online daten voor senioren was nog nooit zo eenvoudig!

  • Handmatige controle van alle profielen
  • Nu ook met videobellen
  • Winnaar Thuiswinkel Awards

Hoe werkt het

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig en gratis

Controle

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd

Zoeken

Bekijk profielen, stuur berichten, chat, maak contact

Vinden

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Het beste platform voor online dating

50 Plus Match is het beste platform voor online dating voor senioren. Het is als het ware een soort Tinder voor ouderen. Je kunt op onze datingsite voor ouderen meer dan alleen berichten naar je matches versturen. Wanneer je volledig lid bent van onze datingsite voor ouderen, kun je bijvoorbeeld ook gebruikmaken van het sociaal platform Things2Share. Dit werkt als een soort Twitter met enkel 50-plussers. Daarnaast kom je op de succesverhalen en ledenblogs op onze site meer te weten over de ervaringen met online daten van andere leden. Als betalend lid kun je zelfs jouw eigen blog hieraan toevoegen en wie weet binnenkort ook jouw succesverhaal. Dat zijn genoeg redenen om nu te beginnen met online daten!

Start met online daten

Wil jij ook deelnemen aan 50-plus dating? Schrijf je dan gratis in bij ons en maak een datingprofiel aan voor online daten. Meld je aan als volledig lid wanneer je van alle beschikbare functies gebruik wilt maken. Heb je een vraag over de kosten van dating via onze site of wil je meer weten over de ervaringen van anderen die online daten? Bekijk dan zeker eens de blogs met verhalen van anderen of neem contact met ons op. Je bereikt ons door een e-mail te sturen naar redactie@50plusmatch.nl.

Vrouw met mobiele telefoon app
Ook op je mobiel, da’s handig

Onze App is eenvoudig en prettig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet 50+ singles.

Logo app store Google play badge

Waarom kiezen voor 50PlusMatch?

Wij zijn de oudste en grootste 50+ dating site

We staat klaar om je te helpen met snelle antwoorden op grote en kleine vragen. We lopen altijd met je mee tijdens je datingavontuur.

9.085.086 verstuurde berichten per jaar

Leden zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, dus u ontvangt vaak nieuwe partnervoorstellen.

Handmatige controle van alle profielen

Alle profielen op onze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf wie uw foto's te zien krijgen.

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Wij bieden een platform voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

Veilig en beschermd

Onze site garandeert optimale beveiliging om jouw persoonsgegevens en betalingsgegevens te beschermen, zodat jij gerust kunt zijn.

Als beste getest

Veiligheid en anonimiteit staan bij ons voorop. Daarom is 50PlusMatch lid van Thuiswinkel.org en worden uw gegevens op onze site beveiligd met het een SSL-certicifaat.

Profiteer van alle kansen die 50plusmatch biedt en schrijf je nu in