• image description
    Handmatige controle van alle profielen
  • image description
    4.439.124 verstuurde berichten dit jaar
  • image description
    Ook daten op je smartphone en tablet
  • Download on the app store
  • Android App on Google Play

Vind je grote liefde op 50plusmatch.nl

Velen gingen je voor en vonden de partner van hun leven bij 50plusmatch.nl

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Het succesverhaal van Jolanda en Niels

Hoe zag de eerste date eruit?

“Omdat ik voor een groot deel van het jaar in het buitenland woon en een "Hollandse" vrouw zocht heb ik mij ingeschreven op uw dating site. Daarbij ga je als je 57 jaar bent niet meer naar de disco of andere uitgaansgelegenheid.“

Wat sprak je aan in je partner?

“Haar prachtige glimlach en haar profiel. Zij heeft mij aan geschreven dat we niet een 100% match hadden maar dat ze mijn foto's zeer leuk vond.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Het succesverhaal van Wilma en Sjaak

Wat sprak je aan in je partner?

“Voor mij waren het zijn "pretogen". Die vielen mij meteen op. Daardoor ging ik kijken naar zijn profiel en ik vond dat wij veel raakvlakken hadden.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

“Blijf ook niet te lang schrijven met elkaar, het belangrijkste is dat je elkaar ontmoet en dan weet en merk je wel of er een klik is of niet.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Het succesverhaal van Marianne en Peter

Zijn er veel dates aan vooraf gegaan of was het meteen raak?

“Hoe bedoelt u ? (haha) de afstand is 2000 km. !!!!! maar gelukkig meteen raak.

Hoe zag de eerste date eruit?

Zo goed dat ik meteen 2,5 week ben gebleven en wij besloten hebben om samen te gaan wonen in Spanje waar bamby woont.“

Lees het complete verhaal

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Het succesverhaal van Hanny en Theo

Hoe zag de eerste date eruit?

“Nou dat was lachen! Wij kregen via jullie site contact met elkaar en ik werd uitgenodigd om bij hem te komen, maar hij zei: dat doe je toch niet. Ik bluffen: daag me niet uit.

Toen zag ik pas dat hij in Portugal woont, terwijl ik (Twentse troel) alleen maar had gezocht op Overijssel. Hij boekte direct een vlucht en zo hebben we elkaar ontmoet. Inmiddels ben ik al een week in Portugal geweest en is hij al een week in Twente geweest.“

Lees het complete verhaal

Duizenden leden zijn aangemeld bij 50plusmatch.nl

En op zoek naar een partner!

Als beste getest!

Beste getest door Vara's Kassa!

Kassa

"Beoordeling: Goed. Opmerkingen: Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren".

Winnaar Thuiswinkel Awards!

Thuiswinkel awards

50plusmatch is winnaar van de Thuiswinkel Awards in de categorie datingsites. We zijn trots dat we door onze leden bekroond zijn als favoriete datingsite.

Wat vinden onze leden van dating bij 50plusmatch?

Klanten beoordelen ons met een 8.4

50-plussers vinden elkaar online

Van de mensen tussen de 50 en 65 jaar die gingen samenwonen, ontmoette meer dan eenderde elkaar online.

image description

Blog

Lees de blogs

Priapisme en avontuur en ijsblokjes.

ADHD, heeft ook zijn voordelen, echt waar. Je bent zeer energiek, heb creativiteit, kunt vrij denken, sta vaak positief in het leven maar je bent ook impulsief en soms een beetje naïef. Ik ging niet meer reageren op profielen war geen foto aan vast zal en ook die profielen met 3 of 3 regels ga ik vermijden. Ja, maar als je nu een profiel tegenkomt die helemaal compleet is en waar de dame zegt dat ze en bijzondere warme man wil ontmoeten, die slim is en ook creatief en ook begrijpt dat liefde en beminnen met elkaar in balans moeten zijn. Verder zou het ook fijn zijn schrijft ze in het profiel dat hij ook van lekker lang vrijen houdt. Ik twijfel, dit kan niet waar zijn. Klinkt heel mooien spreekt mij aan maar volgens mij ook de 10.000 andere mannen op deze site. Ik duik in de pen en ben een waanzinnige leuke aan het schrijven want deze dame daar wil ik zeker een date. Yes YES, we krijgen contact en het contact loopt als een trein. Eerst een heel bijzonder mail contact met elkaar en daarna een paar keer aan de telefoon elkaar gesproken. Ze zat in de verpleging en werkte nu als zelfstandige. Nee ze is niet getrouwd, is al een paar weduwe en zoekt naar een nieuwe liefde die haar leven nog meer glans gaat geven. Ze is ook een vrije denker verteld ze in een van haar gesprekken en als er een goed klik is dan mag je ook bij een eerste date elkaar fysiek ontmoeten want dat hoort er ook bij. Maar ze zegt ook als het alleen maar om de sex gaat dan kun je beter verder zoeken want daar heeft ze geen behoefte aan. Het hoeft geen avontuur te worden voor 1 dag maar het mag wel avontuurlijk worden.

Lees verder

De DATE

Met een grote toeval kwamen we elkaar op deze datingsite tegen. Ik was al een tijdje ingeschreven en zij wilde graag zonder foto en een heel minimale profiel eens gaan kijken wat is dat nu allemaal op zo’n datingsite. Zonder een foto te zien of een leuk profiel te zien heb ik wel geschreven. Goh, hoe kan ik nu reageren op een persoon die zich niet kenbaar wilt geven en ook niet laten zien wie ze iets. Wil ook niet op een blind paard gokken maar de woorden in het profiel komen warm over. Vandaag schijnt de zon, ik heb zeer goede zin en kijk met plezier naar de toekomst. Dus ik zet al mijn bedenkingen even over boord en schrijf je de brief.

Lees verder

Twee in één, maar niet behoeftig

Twee in één, maar niet behoeftig

Oproep voor een energieke man.
Ineens wordt m’n wensenlijstje specifieker.
Ik had in een andere blog al geschreven, dat het belangrijk is om bewust te zijn van wat we willen;

Namelijk, wat willen we vinden in een toekomstige partner?

Lees verder

Facebook